RedCircle.png

Velkommen

... til Mediano Håndbold. Vores nyeste skud på stamme.

Vi giver det fascinerende spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store håndboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Veni, vidi, Vardar og dansk guldduel

Veni, vidi, Vardar og dansk guldduel

Podcast: En stor weekend for håndboldsporten nåede sit klimaks søndag aften, da RK Vardar hævede Champions League-trofæet ved Final4 i Køln efter finalesejr over Veszprem. I denne udsendelse taler vi harpikspropaganda i det tyske og vender første guldduel mellem Aalborg Håndbold og GOG.

SparKron pic under underrubrik.png

En klatøjet og hæs udgave af Rasmus Boysen inviterede mandag aften nok engang Emil Halkier indenfor i svigerforældrenes kælder. Den lettere decimerede udgave af håndboldnørden skyldtes, at Boysen netop var kommet retur efter en weekend i Køln med Champions League Final4 på programmet. Rasmus’ ottende af slagsen, parentes bemærket. Søvnunderskud til trods formåede Rasmus Boysen dog alligevel at levere på et niveau, som var både Final4 og en DM-finale værdigt.

Det blev som bekendt RK Vardar, der tog fusen, først på FC Barcelona, sidenhen også Veszprem og løftede det prestigefyldte europæiske klubtrofæ, mens det i den hjemlige andedam var de gulklædte fynboer fra GOG, som sikrede sig første finalestik mod Aalborg Håndbold.

Det skriger på en podcast - og den får I her.

I udsendelsen kan du blandt andet høre om:

  • Om Vardars imponerende og overraskende Champions League-triumf

  • Om en FC Barcelonas cheftræner, der måske spillede lidt for bredt og aldrig fik gang i sine profiler

  • At Kielce kom til kort, når Cindric ikke spillede på top over 60 minutter

  • Kæmpestore Dainis Krištopāns og lettens kæmpestore betydning for makedonernes titel

  • Petar Nenadic’ imponerende individuelle kvaliteter

  • En bronzekamp uden nævneværdigt forsvarsspil

  • Vardars finalesejr og klubbens uvisse fremtid

  • GOGs skalp i Aalborg, om Møller og Kirkeløkke, en stærk præstation af Jesper Meinby og meget andet!

Hør også vores special om mastodonten KIF Kolding. I 2015 vandt klubben sit seneste danske mesterskab. Fire år senere fandt klubben sig selv i et nedrykningsdrama mod TM Tønder med kniven for struben. Rutchebaneturen ned fra dansk håndbolds tinder er gået hurtigt for koldingenserne. I nedenstående podcast kigger vi sammen med sportsjournalist fra JydskeVestkysten, Kim Mikkelsen, på traditionsklubben deroute.

Vi har været i gang i over et år og fortsætter med at levere gratis håndboldindhold til jer lyttere. Det kan vi kun, fordi Sparekassen Kronjylland har været med som hovedpartner hele vejen. Det er vi enormt stolte af og endnu mere, fordi Sparekassen Kronjylland også er med på rejsen i hele 2019.

Du kan finde Mediano Håndbold både på Facebook, Twitter og Instagram, hvor vi løbende deler vores udsendelser. Vil du automatisk have besked, når der er en ny podcast i farvandet, kan du abonnere på os på Soundcloud eller der, hvor du normalt finder dine podcasts.

Sparkron pic bund.png

Foto: Juergen Schwarz/Getty Images

Herrernes gulddrama: Så er det på søndag, at trofæ møder strakte arme

Herrernes gulddrama: Så er det på søndag, at trofæ møder strakte arme

Herreliga: Farvel semifinaler og goddag DM-medaljer

Herreliga: Farvel semifinaler og goddag DM-medaljer