RedCircle.png

Velkommen

... til Mediano Håndbold. Vores nyeste skud på stamme.

Vi giver det fascinerende spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store håndboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Herrernes gulddrama: Så er det på søndag, at trofæ møder strakte arme

Herrernes gulddrama: Så er det på søndag, at trofæ møder strakte arme

Podcast: Efter Aalborgs sejr på Sydfyn torsdag aften fik nordjyderne tvunget finaleserien ud i tre. Det betyder, at vi på søndag skal have kåret en ny dansk mester. I denne udsendelse analyserer vi den anden finalekamp i Gudme og kigger frem mod det afgørende guldbrag.

SparKron pic under underrubrik.png

Man startede måske med at sidde tilbagelænet i stolen, men da torsdagens anden DM-finale mellem GOG og Aalborg Håndbold skulle afgøres, var det svært at holde bagdelen fra sædekanten. Det opgør havde nemlig alt, hvad man overhovedet kunne drømme om for en finale.

Nordjyderne trak et strå, der var en my længere end fynboernes, og derfor skal vi altså ud i en tredje og afgørende DM-finale på søndag i Aalborg.

Fra et lettere tvivlsomt rumænsk hotel med sløj kaffe får du her analyserer og nuancer om torsdagens 60 minutter på Fyn plus et smugkig på det guldbrag, der venter os alle på søndag i Nordens Paris. De skarpe betragtninger står Martin Hjortshøj, cheftræner for Odenses 1. divisionsherrer, for, mens vært Emil Halkier kæmper med at komme gennem sin rumænske kop kaffe.

Hvis du vil have mere indhold fra Mediano Håndbold, får du en hjælpende hånd med at finde vej nedenfor. Du kan blandt andet høre, da Emil Halkier forleden besøgte den tidligere landsholdsspiller og idrætsforsker Merete Møller på SDU i Odense. Som 19-årig var Merete med til at vinde verdensmesterskabet med ‘De Jernhårde Ladies’. To år senere blev hun erklæret håndboldinvalid og stillet et liv med artrose i udsigt. I udsendelsen fortæller Merete åbent og ærligt om et hårdtprøvet knæ, om et alt for tidligt karrierestop, et liv med artrose, VM-guldet, landingen på bagkant af håndboldkarrieren, men drager også sin viden in om skadesforskning i håndboldsporten.

Vi har været i gang med Mediano Håndbold i over et år og fortsætter med at levere gratis håndboldindhold til jer lyttere. Det kan vi kun, fordi Sparekassen Kronjylland har været med som hovedpartner hele vejen. Det er vi enormt stolte af og endnu mere, fordi Sparekassen Kronjylland også er med på rejsen i hele 2019.

Du kan finde Mediano Håndbold både på Facebook, Twitter og Instagram, hvor vi løbende deler vores udsendelser. Vil du automatisk have besked, når der er en ny podcast i farvandet, kan du abonnere på os på Soundcloud eller der, hvor du normalt finder dine podcasts.

Foto: Jan Christensen/FrontzoneSport via Getty Images

Stabile Aalborg kronede værket med mere guld

Stabile Aalborg kronede værket med mere guld

Veni, vidi, Vardar og dansk guldduel

Veni, vidi, Vardar og dansk guldduel