RedCircle.png

Velkommen

... til Mediano Håndbold. Vores nyeste skud på stamme.

Vi giver det fascinerende spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store håndboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Herreliga: Farvel semifinaler og goddag DM-medaljer

Herreliga: Farvel semifinaler og goddag DM-medaljer

Podcast: Vi skal have fundet en ny dansk mester. Aalborg er klar, GOG er tilbage efter 11 års finalefravær og så skal BSV og Skjern duellere om bronzen. I denne udsendelse runder vi semifinalerne af og klæder os på til det, det hele handler om - sæsonens afgørende og sidste brøkdel.

For godt og vel 9 måneder siden lød startskuddet til et udskillelsesløb. De startede 14 - nu er de to tilbage. Ja, det lyder næsten, som når Jakob Kjeldberg laver sin introduktion til en episode af Robinson Ekspeditionen, men det er nu engang tallene på bundlinjen, før Herreligaen tager hul på den allersidste brøkdel af sæsonen.

For mens Bjerringbro-Silkeborg og Skjern Håndbold duellerer om bronzemedaljerne, skal dette års danske mester findes mellem Aalborg Håndbold og GOG. Dét på baggrund af en torsdag aften, hvor GOG efter tre hårde semifinaler mod Skjern lod jublen bryde løs ned mod “Det Gule Hjørne” i Gudme og fejrede klubbens tilbagevenden i finaleregi efter 11 års fravær.

I denne udsendelse analyserer vi kamp 3 mellem GOG og Skjern, lukker en tæt, intens og spændende semifinaleserie ned og kigger frem. Allerede i weekenden begynder de endelige tvekampe, hvor der er både bronzekamp og finale på håndboldtapetet.

De 89 minutters indhold får du leveret i selskab med Jesper Fredin, cheftræner for HØJs 1. divisionsherrer, Oliver Jørgensen, ungdomstræner i TMS Ringsted samt talenttræner i HRØ og vært Emil Halkier.

God fornøjelse!

Hør også vores special om mastodonten KIF Kolding. I 2015 vandt klubben sit seneste danske mesterskab. Fire år senere fandt klubben sig selv i et nedrykningsdrama mod TM Tønder med kniven for struben. Rutchebaneturen ned fra dansk håndbolds tinder er gået hurtigt for koldingenserne. I nedenstående podcast kigger vi sammen med sportsjournalist fra JydskeVestkysten, Kim Mikkelsen, på traditionsklubben deroute.

Vi har været i gang i over et år og fortsætter med at levere gratis håndboldindhold til jer lyttere. Det kan vi kun, fordi Sparekassen Kronjylland har været med som hovedpartner hele vejen. Det er vi enormt stolte af og endnu mere, fordi Sparekassen Kronjylland også er med på rejsen i hele 2019.

Du kan finde Mediano Håndbold både på Facebook, Twitter og Instagram, hvor vi løbende deler vores udsendelser. Vil du automatisk have besked, når der er en ny podcast i farvandet, kan du abonnere på os på Soundcloud eller der, hvor du normalt finder dine podcasts.

Sparkron pic bund.png

Foto: Bent Frederiksen

Veni, vidi, Vardar og dansk guldduel

Veni, vidi, Vardar og dansk guldduel

Oprustning i Odense, sæsonens MUP-hold og det store tilbageblik på sæsonen 2018/19

Oprustning i Odense, sæsonens MUP-hold og det store tilbageblik på sæsonen 2018/19