RedCircle.png

Velkommen

... til Mediano Håndbold. Vores nyeste skud på stamme.

Vi giver det fascinerende spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store håndboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Et kig på første omgang herresemifinaler: Aalborg moste BSV, mens GOG vendte bøtten mod Skjern

Et kig på første omgang herresemifinaler: Aalborg moste BSV, mens GOG vendte bøtten mod Skjern

Podcast: Aalborg og GOG vandt de første semifinaledueller mod henholdsvis Bjerringbro-Silkeborg og Skjern. I denne udsendelse går vi en tur rundt om onsdagens to semifinaler med analysebrillerne på, diskuterer og kigger samtidig frem mod returkampene på søndag.

SparKron pic under underrubrik.png

Det første stik gik til Aalborg Håndbold og GOG, men allerede på søndag blandes kortene igen, når næste omgang af semifinalerne i Herreligaen spilles. For Skjern og Bjerringbro-Silkeborg er det med muligheden for at bokse tilbage, mens de i nordjysk og fynsk terræn står med chancen for at træde direkte ind i en finaleduel mod hinanden.

Først er det dog tid til at fordøje onsdagens to semifinaler, og det gør vi i denne udsendelse med besøg af Jesper Fredin, cheftræner for HØJs 1. divisionsherrer.

For hvad lykkedes Aalborg Håndbold med, da de moste Bjerringbro-Silkeborg? Hvad fik GOG-træner Nicolej Krickau rettet til i pausen, da hans gulklædte mandskab vendte opgøret mod de forsvarende mestre på hovedet i anden halvleg? Vi zoomer ind, vender, drejer, analyserer og diskuterer de to semifinaler i denne udsendelse, der som altid er bragt i samarbejde med vores hovedpartner Sparekassen Kronjylland.

God fornøjelse!

I udsendelsen kan du blandt andet høre om:

 • Hvilke overskrifter, der er passede at sætte på de to semifinaler

 • Hvorfor ressourcer blev en afgørende faktor for Bjerringbro-Silkeborg

 • Hvordan Aalborg Håndbold moste BSV og dikterede kampens tempo

 • At det igen blev udpenslet, hvilken betydning Nikolaj Markussen har for BSV’s angrebsspil, og om holdets udfordringer i offensiven mod Aalborg

 • Nordjysk kontra- og overtalsspil, der overmatchede Bjerringbro-Silkeborgs ditto

 • Om René Antonsens betydning for Aalborg Håndbold, og hvordan han nok engang krigede for alle pengene

 • Hvilke ting BSV kan overveje i returen og et forslag til, hvordan de med 7 mod 6-spil kan overtage noget af det initiativ, Aalborg tog i første semifinale og dermed i højere grad selv være med til at forme opgøret

 • Tanker omkring Jesper Nøddesbos blå kort

 • En semifinale mellem GOG og Skjern, der var som nat og dag. Først med storspil af Skjern, før GOG i anden halvleg vendte det hele på hovedet og viste klasse

 • Om Eivind Tangens aktioner på højreback, hvordan GOG agerede på dem, og hvor Skjern i perioder kom i problemer på angrebsdelen

 • At Josef Pujol endelig trådte i karakter og tog initiativ, ligesom Niclas Kirkeløkke tog ansvar

 • Ros til dem med fløjterne

 • Hvilke ting, der er værd at holde øje med, når runde to af semifinalerne spilles på søndag

Hvis du vil have mere indhold fra Mediano Håndbold, får du en hjælpende hånd med at finde vej nedenfor. Du kan blandt andet høre, da Emil Halkier forleden besøgte den tidligere landsholdsspiller og idrætsforsker Merete Møller på SDU i Odense. Som 19-årig var Merete med til at vinde verdensmesterskabet med ‘De Jernhårde Ladies’. To år senere blev hun erklæret håndboldinvalid og stillet et liv med artrose i udsigt. I udsendelsen fortæller Merete åbent og ærligt om et hårdtprøvet knæ, om et alt for tidligt karrierestop, et liv med artrose, VM-guldet, landingen på bagkant af håndboldkarrieren, men drager også sin viden in om skadesforskning i håndboldsporten.

Vi har været i gang med Mediano Håndbold i over et år og fortsætter med at levere gratis håndboldindhold til jer lyttere. Det kan vi kun, fordi Sparekassen Kronjylland har været med som hovedpartner hele vejen. Det er vi enormt stolte af og endnu mere, fordi Sparekassen Kronjylland også er med på rejsen i hele 2019.

Du kan finde Mediano Håndbold både på Facebook, Twitter og Instagram, hvor vi løbende deler vores udsendelser. Vil du automatisk have besked, når der er en ny podcast i farvandet, kan du abonnere på os på Soundcloud eller der, hvor du normalt finder dine podcasts.

Sparkron pic bund.png

Foto: Bent Frederiksen

Team Esbjerg halede guldet sikkert i land

Team Esbjerg halede guldet sikkert i land

Taktiktavlen: Vi stikker spaden dybt og nørder herrernes semifinaler

Taktiktavlen: Vi stikker spaden dybt og nørder herrernes semifinaler