RedCircle.png

Velkommen

... til Mediano Håndbold. Vores nyeste skud på stamme.

Vi giver det fascinerende spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store håndboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Vi lukker Herreligaens slutspil og tager et smugkig på semifinalerne

Vi lukker Herreligaens slutspil og tager et smugkig på semifinalerne

Podcast: Her kigger vært Emil Halkier i selskab med Jesper Fredin og Oliver Jørgensen tilbage på det netop færdigspillede slutspil i Herreligaen, frem mod nogle ekstremt definerende uger med semifinaler på programmet og ind i det Challenge System, der fra den kommende sæson prøves af i de hjemlige ligaer.

Vi har fået en række svar. Vi ved, hvem der ikke skal spille semifinaler i Herreligaen. Vi ved, hvem der skal. Og så ved vi nu også, at Jesper Fredin og Oliver Jørgensen kan være særdeles svære at stille tilfredse. Specielt førstnævnte. En Faxe Kondi Booster er ikke bare en Faxe Kondi Booster, måtte vært Emil Halkier sande, da han for anden gang i streg mødte op med en “forkert” version af den læskende energidrik til HØJ-træneren. Trods endnu en halvdårlig start og forsinkelse på en times tid grundet to meget snakkesalige fodboldfolk fra Mediano, lykkedes det dog at komme i mål.

Hermed en udsendelse fra Mediano Håndbold med fokus på den sidste del af Herreligaens slutspil krydret med en snak om det kommende Challenge System og et lille smugkig på semifinalerne, hvor GOG møder Skjern, mens Aalborg har fået fornøjelsen af Bjerringbro-Silkeborg, samt en afsluttende snak om nedrykningsdramaet mellem KIF Kolding og TM Tønder.

God fornøjelse!

I udsendelsen kan du blandt andet høre om:

  • Hvor svært det er at købe den rigtige Faxe Kondi Booster til Jesper Fredin

  • Om tophold, der har leveret svingende i slutspillet, men også om selvsammes evne til at stemple ind, når det spidser til

  • Ridser i Aalborg-lakken, små panderynker, skader og mulige defensive udfordringer

  • Skjern Håndbolds sjette semifinale på syv sæsoner, forskellene før og efter Markus Olsson, Thomas Mogensens betydning for Skjern og profilens samarbejde med Jesper Konradsson

  • Om vi er blevet klogere på GOG’s aktuelle niveau, evne til at klare pres og fynboer uden Lasse Møller og Niklas Kirkeløkke

  • Et BSV-hold, der virker slidte og bekymringer omkring Markussens tilstand

  • En diskussion om det kommende Challenge System, fordele, ulempe, bekymringer og spørgsmål, som kræver svar, før systemet kommer til at fungere

  • Situationen fra de sidste minutter mellem GOG og Bjerringbro-Silkeborg. Var der angrebsfejl? straffe? Ville Challenge-knappen have hjulpet?

  • Gennemgang af de to semifinale-match ups, og hvad man skal holde øje med i de opgør

  • Nedrykningsdramaerne mellem KIF Kolding og TM Tønder

Hvis du vil have mere indhold fra Mediano Håndbold, får du en hjælpende hånd med at finde vej nedenfor. Du kan blandt andet høre, da Emil Halkier forleden besøgte den tidligere landsholdsspiller og idrætsforsker Merete Møller på SDU i Odense. Som 19-årig var Merete med til at vinde verdensmesterskabet med ‘De Jernhårde Ladies’. To år senere blev hun erklæret håndboldinvalid og stillet et liv med artrose i udsigt. I udsendelsen fortæller Merete åbent og ærligt om et hårdtprøvet knæ, om et alt for tidligt karrierestop, et liv med artrose, VM-guldet, landingen på bagkant af håndboldkarrieren, men drager også sin viden in om skadesforskning i håndboldsporten.

Vi har været i gang med Mediano Håndbold i over et år og fortsætter med at levere gratis håndboldindhold til jer lyttere. Det kan vi kun, fordi Sparekassen Kronjylland har været med som hovedpartner hele vejen. Det er vi enormt stolte af og endnu mere, fordi Sparekassen Kronjylland også er med på rejsen i hele 2019.

Du kan finde Mediano Håndbold både på Facebook, Twitter og Instagram, hvor vi løbende deler vores udsendelser. Vil du automatisk have besked, når der er en ny podcast i farvandet, kan du abonnere på os på Soundcloud eller der, hvor du normalt finder dine podcasts.

Foto: Jan Christensen/FrontzoneSport/Getty Images

Taktiktavlen: Vi stikker spaden dybt og nørder herrernes semifinaler

Taktiktavlen: Vi stikker spaden dybt og nørder herrernes semifinaler

Special med idrætsforsker Merete Møller: Fra verdensmester til håndboldinvalid

Special med idrætsforsker Merete Møller: Fra verdensmester til håndboldinvalid