RedCircle.png

Velkommen

... til Mediano Håndbold. Vores nyeste skud på stamme.

Vi giver det fascinerende spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store håndboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

En mellemtid på herrernes slutspil, fokus på dem med fløjter og en traditionsklub i knæ

En mellemtid på herrernes slutspil, fokus på dem med fløjter og en traditionsklub i knæ

Podcast: Svinger dommernes præstationer for meget fra kamp til kamp og fra par til par? Husker vi at rose dem, når de gør det godt? Og hvordan hjælper vi dem bedst muligt? Vi snakker i denne udsendelse om dem med fløjter, ligesom vi ser på slut- og kvalifikationsspillet i Herre Håndbold Ligaen. GOG er semifinaleklar, men hvem følger dem trop? Og hvad med bunden - er der panik i KIF? Bliv klogere herunder.

SparKron pic under underrubrik.png

Om den dårlige stemning fra Fodboldministeriet stadig hang i luften i studie 1, var svært at sige, men i hvert fald var det op ad bakke fra start, da Emil Halkier fredag formiddag havde besøg af Jesper Fredin, cheftræner i HØJ, og Oliver Jørgensen, talenttræner i HRØ og ungdomstræner i TMS Ringsted. Der var nemlig ingen Faxe Kondi Booster til Fredin, men blot tynd, skoldhed instantkaffe. Det til trods overlevede alle tre halvanden time foran mikrofonerne, hvor de både nåede at stikke fingeren i jorden i slut- og kvalifikationsspil, men også kom omkring et af ugens varme emner - dommerne.

Svinger deres præstationer for meget? Vi tog snakken og kom blandt andet omkring, hvordan man kan hjælpe dommerne bedre på vej, hvad der kendetegner gode dommere, og hvorfor det er problematisk, når det enkelte dommerpars linje bliver et tema i holdenes forberedelser.

God fornøjelse!

I udsendelsen kan du blandt andet høre om:

 • At niveauforskellen mellem de danske topdommere måske ikke er så stor, men at der til gengæld er forskel på, hvordan de enkelte par slipper afsted med at lave de fejl, som er umulige at gå fuldstændig fri af

 • Hvorfor det kan være problematisk, når dommerlinjen svinger fra kamp til kamp, og i hvilke facetter af spillet linjen svinger mest

 • Hvordan kommunikationen mellem dommere og aktører er blevet bedre og generelt er gået i en sund retning de seneste år

 • Dommere, der formår ikke at trække fokus og stadigvæk være de bedste

 • Om vi er gode nok til at rose dommerne, når de leverer en god præstation med fløjterne

 • Video proof og andre hjælpemidler, der skal hjælpe dommerne, men i nogle tilfælde giver endnu mere at forholde sig til

 • GOG har booket semifinalebilletten, men hvad er holdets indflyvningshøjde? Kan de eksplodere?

 • Aalborg, der fik en lille ridse i lakken mod TTH Holstebro, men fortsat virker solide og rolige

 • TTH’s flotte skalp i Europa og jagt på at snyde Skjern for en semifinale

 • Hvorfor Århus Håndbold nu i 15 kampe i træk ikke har vundet i slutspillet, hvad Vejes mandskab har manglet og måske skal søge af redskaber fremadrettet

 • Kvalifikationsspillet, der ligner en tvekamp mellem Lemvig og KIF Kolding om nedrykningsgys mod Tønder

 • Hvad der kan ske oppe i hovedet på KIF-spillerne, hvis de skal i i knald eller fald-kampe mod Tønder, hvordan klubben reagerer på det og fremtidsscenarier - rykker Kolding ned, er det så slut?

Hør ligeledes vores special om Fredericia HK, der til den kommende sæson igen er at finde i Herre Håndbold Ligaen. Den håndboldgale by har overhalet sin 2020-plan om oprykning til landets bedste række, og vi tog os derfor en snak med cheftræner Jesper Houmark og højreback Nikolaj Mehl om, hvad håndbolddanmark skal forvente sig af den nye dreng i ligaklassen. Du kan finde udsendelsen nedenfor.

Hvis du vil høre flere podcasts fra Mediano Håndbold, kan du nedenfor få et overblik over de ting, vi har produceret. Vi har været i gang i over et år og fortsætter med at levere gratis håndboldindhold til jer lyttere. Det kan vi kun, fordi Sparekassen Kronjylland har været med som hovedpartner hele vejen. Det er vi enormt stolte af og endnu mere, fordi Sparekassen Kronjylland også er med på rejsen i hele 2019.

Du kan finde Mediano Håndbold både på Facebook, Twitter og Instagram, hvor vi løbende deler vores udsendelser. Vil du automatisk have besked, når der er en ny podcast i farvandet, kan du abonnere på os på Soundcloud eller der, hvor du normalt finder dine podcasts.

Så blev passagererne til Final4-toget fundet. Næste stop: Køln

Så blev passagererne til Final4-toget fundet. Næste stop: Køln

HTH Ligaen: Og så var der to

HTH Ligaen: Og så var der to