RedCircle.png

Velkommen

... til Mediano Håndbold. Vores nyeste skud på stamme.

Vi giver det fascinerende spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store håndboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Så blev passagererne til Final4-toget fundet. Næste stop: Køln

Så blev passagererne til Final4-toget fundet. Næste stop: Køln

Podcast: Efter fire intense kvartfinaleserier har Veszprem, Barcelona, Kielce og Vardar sat kurs mod Køln og Champions League Final4. I denne udsendelse vender vi rejsen fra otte til fire med Danmarks største håndboldnørd Rasmus Boysen.

SparKron pic under underrubrik.png

En plads ved Final4 hænger ikke på træerne. Det måtte både Flensburg-Handewitt, Nantes, Paris og Pick Szeged sande, da de i weekenden vinkede farvel til drømmen om at hæve det mest prestigefyldte trofæ i europæisk klubhåndbold. Vinderen af dette års Champions League skal nemlig findes blandt Veszprem, Barcelona, Kielce og Vardar.

Et udgangspunkt vi nåede på baggrund af decideret håndboldpropaganda, var vores håndboldekspert Rasmus Boysen ikke sen til at indskyde. Vi fik nemlig både i poser og sække, da klodens bedste herrespillere ramlede sammen. Og så fik vi nok engang set forskellen på at spille ude og hjemme, når der er europæisk klubhåndbold i flimmerkassen.

Kom med ned i kælderen hos Rasmus Boysens svigerforældre i halvanden time, hvor nørderiet fik frit løb, både om kvartfinalerne, men også omkring farvellet til en af de absolut bedste forsvarsspillere, danske middel- og pragtpræstationer, fremtidsudsigterne for topklubberne og spanske trænergenier.

I udsendelsen kan du blandt andet høre om:

 • At de tyske topklubber har fået sværere ved at gøre sig gældende i den internationale CL-top

 • Fire Final4-deltagere med spanske trænere på bænken, og hvorfor spanierne er så dygtige på sidelinjen

 • Veszprems defensive jerntæppe, der blev rullet ned og gjorde det ualmindelig svært for Flensburg-Handewitt at komme til kvalificerede afslutninger

 • Tobias Karlssons sidste internationale håndboldkamp og et farvel til en af dem, som med sin ro i mange år har skabt balance i det tyske forsvar

 • Tunge, tunge Andreas Nilsson på Veszprem-stregen. “Stycket” er blød at kramme, men svær ikke at slå sig på

 • Danskerpræstationerne i Flensburg-Handewitt og Simon Halds udvikling i det nordtyske

 • Turneringens måske flottest spillende hold, FC Barcelona, som bejler til favoritværdigheden

 • En determineret Lasse Andersson. Danskeren ligner en mand på en mission

 • Paris’ skuffende CL-exit. Igen, igen måtte franskmændene sande, at det eftertragtede trofæ ikke lander i byernes by

 • Franske udfordringer i målet og Mikkel Hansen uheldige hovedrolle i en kamp med alt, alt for mange udvisninger

 • En kæmpe tommelfinger opad til Vardar. En klub i knæ, der har trodset modgangen, nedlagde Pick Szeged og igen er klar til Final4

 • Temperament i kog i slutminutterne i Szeged mod Vardar og eventuelle konsekvenser heraf

 • Skube, Bombac, Karacic og de andre “små” bagspillere

Hør ligeledes vores special om Fredericia HK, der til den kommende sæson igen er at finde i Herre Håndbold Ligaen. Den håndboldgale by har overhalet sin 2020-plan om oprykning til landets bedste række, og vi tog os derfor en snak med cheftræner Jesper Houmark og højreback Nikolaj Mehl om, hvad håndbolddanmark skal forvente sig af den nye dreng i ligaklassen. Du kan finde udsendelsen nedenfor.

Hvis du vil høre flere podcasts fra Mediano Håndbold, kan du nedenfor få et overblik over de ting, vi har produceret. Vi har været i gang i over et år og fortsætter med at levere gratis håndboldindhold til jer lyttere. Det kan vi kun, fordi Sparekassen Kronjylland har været med som hovedpartner hele vejen. Det er vi enormt stolte af og endnu mere, fordi Sparekassen Kronjylland også er med på rejsen i hele 2019.

Du kan finde Mediano Håndbold både på Facebook, Twitter og Instagram, hvor vi løbende deler vores udsendelser. Vil du automatisk have besked, når der er en ny podcast i farvandet, kan du abonnere på os på Soundcloud eller der, hvor du normalt finder dine podcasts.

Foto: Alex Grimm/Bongarts/Getty Images

På besøg hos Mads og Nikolaj Øris Nielsen i BSV

På besøg hos Mads og Nikolaj Øris Nielsen i BSV

En mellemtid på herrernes slutspil, fokus på dem med fløjter og en traditionsklub i knæ

En mellemtid på herrernes slutspil, fokus på dem med fløjter og en traditionsklub i knæ