RedCircle.png

Velkommen

... til Mediano Håndbold. Vores nyeste skud på stamme.

Vi giver det fascinerende spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store håndboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Anden omgang herresemifinaler tilsat en knivspids CL Final4-optakt

Anden omgang herresemifinaler tilsat en knivspids CL Final4-optakt

Podcast: Så er der dugfriske analyser af weekendens to DM-semifinaler, et blik frem mod torsdagens tredje duel mellem GOG og Skjern samt en optakt til CL Final4-stævnet i Køln i weekenden.

SparKron pic under underrubrik.png

Aalborg Håndbold er klar til DM-finalerne efter sejre over Bjerringbro-Silkeborg både ude og hjemme, mens GOG og Skjern fortsat kæmper med at nå til enighed om, hvem der skal gøre nordjyderne selskab i søndagens første finale. Og så er der dømt håndboldpropaganda i Køln, når vi i weekenden skal have fundet vinderen af dette års Champions League-turnering ved det enorme og altid hæsblæsende Final4-stævne.

Således emnerne til denne udsendelse fra Mediano Håndbold, hvor Emil Halkier pakkede det mobile studie ind på forsædet af C1’eren og drønede til Guldager Idrætscenter, hvor altid håndboldkyndige Rasmus Boysen med én løbesko sad klar til at levere ord og analyser.

I udsendelsen kan du blandt andet høre om:

  • Hvordan Aalborg nok engang fik vist, hvordan rolighed og stabilitet kendertegner nordjyderne i indeværende sæson

  • Hvilke udfordringer de mange skader gav BSV, både offensivt og defensivt, men hvordan de på måde lagde sig ned på forhånd

  • Hvad det betyder for Aalborg Håndbold, at Magnus Saugstrup er blevet sin skade kvit, og hvordan specielt to islændinge spiller stort

  • At GOG spillede en fornuftig anden semifinale mod Skjern, men måtte se sig slået af vestjyderne mellem stolperne

  • Hvordan Skjern fik fundet de mange mål mod fynboerne, og at de rammer tredje og afgørende semifinale med høj indflyvningshøjde

  • Hvad der bliver nøglerne, når Skjern og GOG torsdag aften skal nå til enighed om, hvem der møder Aalborg Håndbold i DM-finalerne

  • En optakt til weekendens Final4-stævne i Køln, hvor enten Veszprem, Kielce, Barcelona eller Vardar søndag kan hæve det mest prestigefyldte klubtrofæ i europæisk håndbold

Hvis du vil have mere indhold fra Mediano Håndbold, får du en hjælpende hånd med at finde vej nedenfor. Du kan blandt andet høre, da Emil Halkier forleden besøgte den tidligere landsholdsspiller og idrætsforsker Merete Møller på SDU i Odense. Som 19-årig var Merete med til at vinde verdensmesterskabet med ‘De Jernhårde Ladies’. To år senere blev hun erklæret håndboldinvalid og stillet et liv med artrose i udsigt. I udsendelsen fortæller Merete åbent og ærligt om et hårdtprøvet knæ, om et alt for tidligt karrierestop, et liv med artrose, VM-guldet, landingen på bagkant af håndboldkarrieren, men drager også sin viden in om skadesforskning i håndboldsporten.

Vi har været i gang med Mediano Håndbold i over et år og fortsætter med at levere gratis håndboldindhold til jer lyttere. Det kan vi kun, fordi Sparekassen Kronjylland har været med som hovedpartner hele vejen. Det er vi enormt stolte af og endnu mere, fordi Sparekassen Kronjylland også er med på rejsen i hele 2019.

Du kan finde Mediano Håndbold både på Facebook, Twitter og Instagram, hvor vi løbende deler vores udsendelser. Vil du automatisk have besked, når der er en ny podcast i farvandet, kan du abonnere på os på Soundcloud eller der, hvor du normalt finder dine podcasts.

Sparkron pic bund.png

Foto: Aalborg Håndbold

KIF Kolding Special - Håndboldmastodontens deroute

KIF Kolding Special - Håndboldmastodontens deroute

Team Esbjerg halede guldet sikkert i land

Team Esbjerg halede guldet sikkert i land