RedCircle.png

Velkommen

... til Mediano Håndbold. Vores nyeste skud på stamme.

Vi giver det fascinerende spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store håndboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Taktiktavlen: Vi stikker spaden dybt og nørder herrernes semifinaler

Taktiktavlen: Vi stikker spaden dybt og nørder herrernes semifinaler

Podcast: Vi genopliver ‘Taktiktavlen’, zoomer langt ind og analyserer de kommende semifinaler i Herreligaen. Hvad kendetegner Aalborg, Bjerringbro-Silkeborg, GOG og Skjern? Hvad vil de? Og hvad skal der til, før de lykkes? Vi havde spørgsmålene klar, og cheftræner for HC Odenses 1. divisionsherrer, Martin Hjortshøj, sad klar med svarene.

SparKron pic under underrubrik.png

Det er blevet semifinaletid og dermed også tid til at genoplive vores mest nørdede format, nemlig ‘Taktiktavlen’. I denne udsendelse stikker vi spaden dybt, inden Aalborg Håndbold, Bjerringbro-Silkeborg, GOG og Skjern Håndbold forsøger at blive enige om, hvem der skal sætte sig på medaljerne i Herreligaen. Vi nørder taktik, forsvarsformationer, angrebskonstellationer og alle de mange andre elementer, der bliver afgørende i semifinaleserierne.

Som i sidste sæson havde vi inviteret os selv på besøg hjemme hos Martin Hjortshøj, cheftræner for HC Odenses 1.divisionsherrer. Hjortshøj skal tit høre for, at han går meget grundigt til værks, når analyseapparatet startes op, og vi må nok engang konstatere, at HC Odense-træneren ikke skuffede med sine skarpe betragtninger og analyser.

Så hermed en udsendelse, hvor du klædes på med både fleecetrøje, overfrakke, hue og vanter til herrernes semifinaler. God fornøjelse!

I udsendelsen kan du blandt andet høre om:

  • Hvilke overskrifter man kan sætte på de fire semifinalister Aalborg, BSV, GOG og Skjern

  • Om rolige Aalborg, kontinuerlige BSV, GOG’s høje topniveau og Skjerns opadgående formkurve

  • Hvordan Aalborg og BSV er indstillet rent defensivt, og hvilken betydning det får, at hverken Magnus Saugstrup eller Stefan Hundstrup bliver at finde i de to forsvarsender

  • Hvad der er ønskescenarierne, når Aalborg skal finde gode chancer mod BSV-defensiven og omvendt

  • At Skjern rummer et internationalt snit, rutine og i slutspillet har leveret kampe på meget højt niveau efter et vaklende grundspil

  • Om at spille smalt som Skjern kontra et GOG-hold, der gør mere brug af bredden på holdkortet

  • Hvorfor det er utrolig vigtigt for GOG at lykkes i den defensive ende, og hvilken betydning det kan få for spillet fremad banen

  • Solid vestjysk defensiv og en plan A, der stoles rigtig meget på

  • Og meget andet!

Hvis du vil have mere indhold fra Mediano Håndbold, får du en hjælpende hånd med at finde vej nedenfor. Du kan blandt andet høre, da Emil Halkier forleden besøgte den tidligere landsholdsspiller og idrætsforsker Merete Møller på SDU i Odense. Som 19-årig var Merete med til at vinde verdensmesterskabet med ‘De Jernhårde Ladies’. To år senere blev hun erklæret håndboldinvalid og stillet et liv med artrose i udsigt. I udsendelsen fortæller Merete åbent og ærligt om et hårdtprøvet knæ, om et alt for tidligt karrierestop, et liv med artrose, VM-guldet, landingen på bagkant af håndboldkarrieren, men drager også sin viden in om skadesforskning i håndboldsporten.

Vi har været i gang med Mediano Håndbold i over et år og fortsætter med at levere gratis håndboldindhold til jer lyttere. Det kan vi kun, fordi Sparekassen Kronjylland har været med som hovedpartner hele vejen. Det er vi enormt stolte af og endnu mere, fordi Sparekassen Kronjylland også er med på rejsen i hele 2019.

Du kan finde Mediano Håndbold både på Facebook, Twitter og Instagram, hvor vi løbende deler vores udsendelser. Vil du automatisk have besked, når der er en ny podcast i farvandet, kan du abonnere på os på Soundcloud eller der, hvor du normalt finder dine podcasts.

Foto: Aalborg Håndbold

Et kig på første omgang herresemifinaler: Aalborg moste BSV, mens GOG vendte bøtten mod Skjern

Et kig på første omgang herresemifinaler: Aalborg moste BSV, mens GOG vendte bøtten mod Skjern

Vi lukker Herreligaens slutspil og tager et smugkig på semifinalerne

Vi lukker Herreligaens slutspil og tager et smugkig på semifinalerne