RedCircle.png

Velkommen

... til Mediano Håndbold. Vores nyeste skud på stamme.

Vi giver det fascinerende spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store håndboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Team Esbjerg halede guldet sikkert i land

Team Esbjerg halede guldet sikkert i land

Podcast: Det blev Team Esbjerg, der løb med guldet i kvindernes liga. Ikke overraskende var vestjyderne bedre end Herning-Ikast over to kampe, men hvad blev afgørende? Og kan Polman og kompagni gentage kunststykket til næste år? Det søger vi svar på i dette kvindemagasin fra Mediano Håndbold.

Tirsdag aften efter klokken 21 i Ikast. Kunne man ønske sig mere festlige omstændigheder at fejre et dansk mesterskab? Det vil vi lade andre give deres bud på, men formentlig har Team Esbjergs spillere og trænerteam været fuldstændig fløjtende ligeglade med netop dét. Det danske mesterskab kom nemlig i hus for vestjyderne, som altså gentog triumfen fra 2016. Herning-Ikast Håndbold måtte nøjes med 2. pladsen, men med en tumultarisk sæson er sølv også et formidabelt resultat. Vi både dissekerer finaleserien og giver det store udblik i denne udsendelse.

Dennis Jensen er gæst hos Johan Strange i det mobile studie - dog på Dennis’ hjemmebane hos IKA Ringsted.

God fornøjelse!

I udsendelsen kan du bl.a. høre:

  • Om Team Esbjergs stærke bredde, som blev en nøglefaktor for udfaldet af finalerne

  • Sandra Toft og hendes overtag på de fleste af Herning-Ikast-spillerne, særligt fløjene

  • De mange Herning-Ikast-udvisninger, og hvad de fik af konsekvenser

  • Hvilket ekstra gear Team Esbjerg har haft i forhold til konkurrenterne

  • Hvad Team Esbjergs store favoritværdighed efter Odenses deroute siger om toppen af dansk kvinde håndbold

  • Hvilket “næste skridt”, der nu venter for Jesper Jensens tropper

  • Hvordan fremtiden ser ud for Herning-Ikast Håndbold. Bider de sig fast i toppen?

  • Et “au revoir” til Sandra Toft og Louise Burgaard, der begge forlader den danske liga og tager til franske klubber

  • Et “farvel og tak” til eks-landsholdsspillerne Trine Troelsen og Mie Augustesen, der begge stopper deres karrierer

  • Og meget mere!

Hvis du vil have mere indhold fra Mediano Håndbold, får du en hjælpende hånd med at finde vej nedenfor. Du kan blandt andet høre, da Emil Halkier forleden besøgte den tidligere landsholdsspiller og idrætsforsker Merete Møller på SDU i Odense. Som 19-årig var Merete med til at vinde verdensmesterskabet med ‘De Jernhårde Ladies’. To år senere blev hun erklæret håndboldinvalid og stillet et liv med artrose i udsigt. I udsendelsen fortæller Merete åbent og ærligt om et hårdtprøvet knæ, om et alt for tidligt karrierestop, et liv med artrose, VM-guldet, landingen på bagkant af håndboldkarrieren, men drager også sin viden in om skadesforskning i håndboldsporten.

Vi har været i gang med Mediano Håndbold i over et år og fortsætter med at levere gratis håndboldindhold til jer lyttere. Det kan vi kun, fordi Sparekassen Kronjylland har været med som hovedpartner hele vejen. Det er vi enormt stolte af og endnu mere, fordi Sparekassen Kronjylland også er med på rejsen i hele 2019.

Du kan finde Mediano Håndbold både på Facebook, Twitter og Instagram, hvor vi løbende deler vores udsendelser. Vil du automatisk have besked, når der er en ny podcast i farvandet, kan du abonnere på os på Soundcloud eller der, hvor du normalt finder dine podcasts.

Foto: Team Esbjerg

Anden omgang herresemifinaler tilsat en knivspids CL Final4-optakt

Anden omgang herresemifinaler tilsat en knivspids CL Final4-optakt

Et kig på første omgang herresemifinaler: Aalborg moste BSV, mens GOG vendte bøtten mod Skjern

Et kig på første omgang herresemifinaler: Aalborg moste BSV, mens GOG vendte bøtten mod Skjern