RedCircle.png

Velkommen

... til Mediano Håndbold. Vores nyeste skud på stamme.

Vi giver det fascinerende spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store håndboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Györ gjorde det igen, igen og så står den på guldduel i dameligaen

Györ gjorde det igen, igen og så står den på guldduel i dameligaen

Podcast: Kvindernes Champions League-turnering er færdigspillet og nok engang blev ungarske Györi Audi ETO KC den store triumfator. I den hjemlige andedam står Team Esbjerg og Herning-Ikast overfor hinanden i guldkampen. Vi runder af og bager op i selskab med Flemming Tuborg Larsen.

Sæsonen lakker mod enden, og i den forgangne weekend blev der kæmpet om den ultimative hæder i international kvindeklubhåndbold, da Champions League-turneringen blev afgjort. For tredje år i streg kunne giganterne Györi Audi ETO KC hæve den store pokal, men udover en stærk økonomi, hvad er så opskriften på den vedvarende ungarske succes?

Den danske mester er endnu ikke fundet, men inden for kort tid vil enten Team Esbjerg eller Herning-Ikast stå som sejrskvinder. Jesper Jensens tropper er forventede finalister, mens det er en noget større overraskelse, at de midtjyske enhjørninge nu som minimum vinder sølvmedaljer.

På lørdag skal den første finale spilles. Vi satte ord på holdenes sæson og kiggede frem mod de afgørende dueller i finalen, da U-landstræner og DHF Talentansvarlig, Flemming Tuborg Larsen, gæstede Johan Strange i denne udsendelse.

I udsendelsen kan du bl.a. høre om:

  • Hvad der blev afgørende, da Györ påny trak sig sejrrigt ud af Final4-weekenden

  • Györ-dynastiet og opskriften på den imponerende kontinuitet, klubben har præsteret i en årrække

  • Den levende legende Anita Görbicz, omskolingen til fløj og betydningen for klubben

  • Anne Mette Hansen og hendes udvikling på det ungarske storhold

  • Hvilken betydning CL-deltagelsen har haft for Odense Håndbold og København Håndbold, som også tørner sammen i kampen om DM-bronzen

  • Hvorfor det lige præcis blev Team Esbjerg og Herning-Ikast Håndbold, der havnede i DM-finalerne

  • Hvad der bliver de afgørende kampe i kampen, når medaljerne skal fordeles

  • Og meget mere

Hør også, da vi forleden besøgte brødrene Nikolaj og Mads Øris Nielsen i Bjerringbro-Silkeborg. En udsendelse om at være klubmænd, opvæksten i Bjerringbro og en masse røverhistorier og oplevelser fra tiden i dansk håndbold. Du finder udsendelsen nedenfor.

Hvis du vil høre flere podcasts fra Mediano Håndbold, kan du nedenfor få et overblik over de ting, vi har produceret. Vi har været i gang i over et år og fortsætter med at levere gratis håndboldindhold til jer lyttere. Det kan vi kun, fordi Sparekassen Kronjylland har været med som hovedpartner hele vejen. Det er vi enormt stolte af og endnu mere, fordi Sparekassen Kronjylland også er med på rejsen i hele 2019.

Du kan finde Mediano Håndbold både på Facebook, Twitter og Instagram, hvor vi løbende deler vores udsendelser. Vil du automatisk have besked, når der er en ny podcast i farvandet, kan du abonnere på os på Soundcloud eller der, hvor du normalt finder dine podcasts.

Foto: Györi Audi ETO KC

Special med idrætsforsker Merete Møller: Fra verdensmester til håndboldinvalid

Special med idrætsforsker Merete Møller: Fra verdensmester til håndboldinvalid

På besøg hos Mads og Nikolaj Øris Nielsen i BSV

På besøg hos Mads og Nikolaj Øris Nielsen i BSV