RedCircle.png

Velkommen

... til Mediano Håndbold. Vores nyeste skud på stamme.

Vi giver det fascinerende spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store håndboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Sidste stop før Køln, men hvem skal med CL-toget videre til Final4?

Sidste stop før Køln, men hvem skal med CL-toget videre til Final4?

Podcast: Så skal vi have fundet deltagerne til sæsonens helt store højdepunkt, nemlig Champions League-turneringens Final4-stævne i Køln. Vi tog en tur forbi håndboldoraklet Rasmus Boysen til en snak om de fire kvartfinaler, og hvilken indflyvningshøjde holdene rammer dem i.

SparKron pic under underrubrik.png

Det er Flensburg-Handewitt mod Veszprem. Det er Nantes mod FC Barcelona. Det er Vardar mod Pick Szeged. Det er Kielce mod PSG. Det er kvartfinalerne i dette års Champions League, og det er en duel om at booke billet til sæsonens mest eftertragtede håndboldstævne, nemlig Final4 i Køln.

Og hvem andre kunne vi hive ind til at klæde jer lyttere på til den omgang i håndboldmanegen end Danmarks og velsagtens også én af Europas største håndboldnørder, Rasmus Boysen. For selvom Rasmus Boysen p.t. har travlt både med bleskift på den nyfødte, et kvalifikationsspil med Ribe-Esbjerg og en kommende flytning til Norge og Elverum, havde han heldigvis fundet tid til en god håndboldsnak med Emil Halkier.

For hvem er favoritter? I hvilken forfatning rammer de otte mandskaber kvartfinalerne? Og hvad bliver nøglerne i de forskellige opgør?

Bliv klogere på alt det og meget mere her.

Hvis du vil høre flere podcasts fra Mediano Håndbold, kan du nedenfor få et overblik over de ting, vi har produceret. Vi har været i gang i over et år og fortsætter med at levere gratis håndboldindhold til jer lyttere. Det kan vi kun, fordi Sparekassen Kronjylland har været med som hovedpartner hele vejen. Det er vi enormt stolte af og endnu mere, fordi Sparekassen Kronjylland også er med på rejsen i hele 2019.

Så stort tak til Sparekassen Kronjylland, men også en kæmpestor tak til alle jer, der lytter med!

Sparkron pic bund.png

Foto: Alex Grimm/Bongarts/Getty Images

Fredericia HK Special: Den håndboldgale bys tilbagevenden til ligaen

Fredericia HK Special: Den håndboldgale bys tilbagevenden til ligaen

Final 4-optakt: Nu skal drengenes DM-medaljer fordeles

Final 4-optakt: Nu skal drengenes DM-medaljer fordeles