RedCircle.png

Velkommen

... til Mediano Håndbold. Vores nyeste skud på stamme.

Vi giver det fascinerende spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store håndboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

HTH Ligaen: Og så var der to

HTH Ligaen: Og så var der to

Podcast: Sidste års guldduel mellem København og Odense skal gentages, men dog i kampen om bronze. Team Esbjerg og Herning-Ikast skal mødes i finalen. Vi sætter ord på semifinalerne og konkluderer også på sæsonen for Aarhus United og pokalvinderne fra Nykøbing Falster.

SparKron+pic+under+underrubrik.png

Der er nu kun to guldkandidater tilbage. Solide Team Esbjerg og den artige overraskelse Herning-Ikast Håndbold skal mødes i finaleserien. Til gengæld er drømmene om et titelforsvar bristet hos København Håndbold, mens Odense Håndbolds dårlige forfatning kort før målstregen kostede dem en finaleplads.

I denne udsendelse fokuserer vi - udover semifinaleserierne - en tand  mere på de hold, som ikke længere har muligheden for at vinde guld, da der senere vil komme en udsendelse, hvor finaleholdene får mange flere ord med på vejen, og som også vil byde på en forhåndsanalyse af finaleserien. Udover København Håndbold og Odense Håndbold vil vi i denne podcast give Nykøbing Falster og Aarhus United en god portion fokus, vi vil analysere på udbyttet af deres sæson og forsøge at give et fremadskuende perspektiv, der rækker ind i næste sæson. Ajax København, EH Aalborg og Randers HK er også på blokken.

Johan Strange er vært på programmet og med sig har han et kompetent panel bestående af Dennis Jensen og Mathias Berg.

I udsendelsen kan du bl.a. høre om:

  • Ajax Københavns kvalifikationskampe mod Bjerringbro FH set gennem Mathias Bergs øjne

  • Hvorfor panderynkerne må være dybe i Aalborg trods overlevelsen

  • Perspektiverne for Randers HK med Niels Agesens tredje sæson og tilførelsen af Mai Kragballe

  • Nykøbing Falster og Jakob Larsen, der ligeledes skal påbegynde sin tredje sæson sammen

  • Hvorfor Aarhus United har formået at lykkes så godt med et meget ungt mandskab

  • Hvorfor man trods de mange skader alligevel kan tillade sig at være skuffede over Odense Håndbolds måde at slutte sæsonen på

  • Et lille kig frem mod finalerne

  • Og meget mere


Du kan finde Mediano Håndbold både på Facebook, Twitter og Instagram, hvor vi løbende deler vores udsendelser. Vil du automatisk have besked, når der er en ny podcast i farvandet, kan du abonnere på os på Soundcloud eller der, hvor du normalvis finder dine podcasts.

Mediano Håndbold har eksisteret i 15 måneder, og det har været med Sparekassen Kronjylland som hovedpartner hele vejen. Det er vi enormt stolte af og endnu mere, fordi Sparekassen Kronjylland også er med på rejsen i hele 2019 og dermed er årsagen til, at vi uge efter uge kan levere gratis håndboldindhold til jer lyttere.

Så stort tak til Sparekassen Kronjylland, men også en kæmpestor tak til alle jer, der lytter med!

Foto: Jan Christensen, FrontZone Sport via Getty Images

SparKron bottom.png
En mellemtid på herrernes slutspil, fokus på dem med fløjter og en traditionsklub i knæ

En mellemtid på herrernes slutspil, fokus på dem med fløjter og en traditionsklub i knæ

På besøg hos Anders Dahl-Nielsen: "Det er let at blive god. Det er svært at være god"

På besøg hos Anders Dahl-Nielsen: "Det er let at blive god. Det er svært at være god"