RedCircle.png

Velkommen

... til Mediano Håndbold. Vores nyeste skud på stamme.

Vi giver det fascinerende spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store håndboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Oprustning i Odense, sæsonens MUP-hold og det store tilbageblik på sæsonen 2018/19

Oprustning i Odense, sæsonens MUP-hold og det store tilbageblik på sæsonen 2018/19

Podcast: HTH Ligaen anno 2018/19 er afviklet. Nu skal den pudses, støves af og lægges i arkivet. Hvad vil vi huske sæsonen for? Og hvilke spillere har gjort det godt, men er fløjet under radaren? Sæsonens sidste kvindemagasin er klappet og klar.

Team Esbjerg blev mestre, Herning-Ikast snuppede en flot sølvmedalje, ambitiøse Odense tog sig af bronzen, mens Ringkøbing Håndbold næste sæson spiller i 1. Division. Så langt, så godt, men udover de kolde facts, hvad vil vi så huske, når snakken engang i fremtiden falder på HTH Ligaen i sæsonen 2018/19?

Vi giver vores bud i sæsonens sidste udgave af kvindemagasinet. Johan Strange har på ny samlet A-holdet i skikkelse af Dennis Jensen og Mathias Berg, som bl.a. har fået til opgave at sætte deres respektive MUP-hold med sæsonens mest undervurderede spillere.

God fornøjelse!

I udsendelsen kan du blandt andet høre om:

  • Sæsonen i overskrifter. Hvad har tegnet de store linjer gennem sæsonen?

  • En snak om strukturen og den første sæson med 14 hold i Dameligaen. Hvad taler for og imod?

  • Odense Håndbold har præsenteret Nathalie Hagman. Hvad betyder det for styrkeforholdet i toppen?

  • København Håndbold har ligeledes præsenteret nye spillere. Hvor peger pilen hen for københavnerne?

  • Vi diskuterer sæsonens Most Underrated Players – og giver også en hyldest til et par trænere.

  • Og meget mere.

Hør også vores special om mastodonten KIF Kolding. I 2015 vandt klubben sit seneste danske mesterskab. Fire år senere fandt klubben sig selv i et nedrykningsdrama mod TM Tønder med kniven for struben. Rutchebaneturen ned fra dansk håndbolds tinder er gået hurtigt for koldingenserne. I nedenstående podcast kigger vi sammen med sportsjournalist fra JydskeVestkysten, Kim Mikkelsen, på traditionsklubben deroute.

Vi har været i gang i over et år og fortsætter med at levere gratis håndboldindhold til jer lyttere. Det kan vi kun, fordi Sparekassen Kronjylland har været med som hovedpartner hele vejen. Det er vi enormt stolte af og endnu mere, fordi Sparekassen Kronjylland også er med på rejsen i hele 2019.

Du kan finde Mediano Håndbold både på Facebook, Twitter og Instagram, hvor vi løbende deler vores udsendelser. Vil du automatisk have besked, når der er en ny podcast i farvandet, kan du abonnere på os på Soundcloud eller der, hvor du normalt finder dine podcasts.

Sparkron pic bund.png

Foto: Jan Christensen/FrontzoneSport via Getty Images

Herreliga: Farvel semifinaler og goddag DM-medaljer

Herreliga: Farvel semifinaler og goddag DM-medaljer

KIF Kolding Special - Håndboldmastodontens deroute

KIF Kolding Special - Håndboldmastodontens deroute