RedCircle.png

Velkommen

... til Mediano Håndbold. Vores nyeste skud på stamme.

Vi giver det fascinerende spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store håndboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Stabile Aalborg kronede værket med mere guld

Stabile Aalborg kronede værket med mere guld

Podcast: Aalborg Håndbold er danske mestre. En stabil, velorkestreret og balanceret én af slagsen. Vi analyserer her nordjydernes tredje og afgørende DM-finale mod GOG, vender finaleserien og parkerer herreligasæsonen 2018/2019.

SparKron pic under underrubrik.png

Grundspilssejr, pokaltitel og nu også danske mestre. Det er svært at hæfte andet end lutter positive ord på den sæson, Aalborg Håndbold har bedrevet. Fra start til slut har de gjort sig fortjent til lige netop det mærkat, som gang på gang er blevet dem påklistret. ‘Det rolige, stabile hold fra Nordjylland’, som igen og igen har vist klassen. Der skal lyde et stort tillykke til dem, men også et stort tillykke til GOG med sølvmedaljerne. Fynboerne var få sekunder fra at kunne fejre guldet i Gudme, og det understreger nok engang, hvor små marginalerne er, når der fløjtes op på de 40x20 meter og fingrene dyppes i nåleskovsklister.

I denne udsendelse runder vi en stærk finaleserie af mellem sæsonens, synes panelet, to bedste mandskaber. Vi analyserer den 3. finale, hvor Aalborg viste klassen. Vi taler 7 mod 6, vi taler svingende målmændspræstationer, vi taler bredde, store individuelle præstationer, stærke kollektiver og meget andet.

Til det havde vi besøg af Jesper Fredin, cheftræner for HØJs 1. divisionsherrer, og Oliver Jørgensen, ungdomstræner i TMS Ringsted og talenttræner i HRØ, mens vært Emil Halkier stod for at fordele taletiden.

God fornøjelse - og tak for fed herreligasæson anno 2018/2019!

I udsendelsen kan du blandt andet høre om:

  • Hvilke ting, der tippede tingene og guldet over i Aalborg-lejren i den tredje DM-finale, men også set over hele serien

  • Hvordan Aalborgs 7 mod 6-spil gjorde ondt på GOG

  • At Janus Smarason i sin afsluttende del af sæsonen stemplede ind og spillede stort

  • Den store bredde hos både Aalborg Håndbold og GOG

  • Rosende ord til Aalborgs cheftræner Stefan Madsen, der leverede noget af et svendestykke i sin første sæson som cheftræner

  • Og meget andet!

Hvis du vil have mere indhold fra Mediano Håndbold, får du en hjælpende hånd med at finde vej nedenfor. Du kan blandt andet høre, da Emil Halkier forleden besøgte den tidligere landsholdsspiller og idrætsforsker Merete Møller på SDU i Odense. Som 19-årig var Merete med til at vinde verdensmesterskabet med ‘De Jernhårde Ladies’. To år senere blev hun erklæret håndboldinvalid og stillet et liv med artrose i udsigt. I udsendelsen fortæller Merete åbent og ærligt om et hårdtprøvet knæ, om et alt for tidligt karrierestop, et liv med artrose, VM-guldet, landingen på bagkant af håndboldkarrieren, men drager også sin viden in om skadesforskning i håndboldsporten.

Vi har været i gang med Mediano Håndbold i over et år og fortsætter med at levere gratis håndboldindhold til jer lyttere. Det kan vi kun, fordi Sparekassen Kronjylland har været med som hovedpartner hele vejen. Det er vi enormt stolte af og endnu mere, fordi Sparekassen Kronjylland også er med på rejsen i hele 2019.

Du kan finde Mediano Håndbold både på Facebook, Twitter og Instagram, hvor vi løbende deler vores udsendelser. Vil du automatisk have besked, når der er en ny podcast i farvandet, kan du abonnere på os på Soundcloud eller der, hvor du normalt finder dine podcasts.

Sparkron pic bund.png

Foto: Aalborg Håndbold

Special om islandske UMF Selfoss - Vulkanøens talentfabrik

Special om islandske UMF Selfoss - Vulkanøens talentfabrik

Herrernes gulddrama: Så er det på søndag, at trofæ møder strakte arme

Herrernes gulddrama: Så er det på søndag, at trofæ møder strakte arme