RedCircle.png

Velkommen

... til Mediano Håndbold. Vores nyeste skud på stamme.

Vi giver det fascinerende spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store håndboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Special med idrætspsykolog Thomas Piil Torabi

Special med idrætspsykolog Thomas Piil Torabi

Podcast: Vi har haft besøg af idrætspsykolog Thomas Piil Torabi, der både fortæller om, hvilke redskaber han forsøger at give videre til sine klienter i elitesportsmiljøet, men også hvordan videnskaben gennem konkrete øvelser kan booste kroppens fysiske mekanismer og direkte drages nytte af på håndboldbanen.

Vi har tidligere beskæftiget os med idrætspsykologi, som da vi sidste år havde besøg af Rasmus Jensen fra Bjerringbro-Silkeborg, der havde skrevet speciale om brugen af sportspsykologi i dansk herrehåndbold. Eller da Jakob Green fik lov til at komme med ind i Nicolai Pedersens mentale træningslokale og helt tæt på nogle af de mentale udfordringer venstrebacken har haft gennem karrieren. Begge dele kan I finde henvisninger til længere nede på siden, hvis I skulle ske at have misset de to podcasts.

I denne udsendelse sætter vi nok engang fokus på øverste etage, men også hvordan idrætspsykologi, mentaltræning og konkrete øvelser kan være med til at booste kroppens ydeevne.

Emil Halkier har besøg af Thomas Piil Torabi fra Complete Athlete. Thomas er uddannet sportspsykolog og har både studeret på Aalborg og Københavns Universitet. I sit arbejde kommer han tæt på både unge og etablerede elitesportsudøvere og forsøger at hjælpe, rådgive og vejlede dem til at optimere både de mentale og fysiske aspekter af deres karrierer.

I udsendelsen fortæller Thomas om sit arbejde, de mentale processer, konkrete redskaber og slutter af med at teste, om han kan bringe Emil ud af sin komfortzone. Det lykkedes ganske nemt, må man sige.

Herunder finder du udsendelsen med Nicolai Pedersen, der blev optaget sidste sommer. Venstrebacken har de seneste år arbejdet meget sit mentale helbred og beskriver her nogle af de erkendelser, han er nået til i arbejdet med sig selv.

Hør også, da Emil Halkier besøgte Rasmus Jensen fra Bjerringbro-Silkeborg. Stregspilleren har studeret på Institut for Idræt og Biomekanik ved Syddansk Universitet, hvor han skrev sin kandidat om sportspsykologi i herrehåndbold.

Vi har været i gang med Mediano Håndbold i over et år og fortsætter med at levere gratis håndboldindhold til jer lyttere. Det kan vi kun, fordi Sparekassen Kronjylland har været med som hovedpartner hele vejen. Det er vi enormt stolte af og endnu mere, fordi Sparekassen Kronjylland også er med på rejsen i hele 2019.

Du kan finde Mediano Håndbold både på Facebook, Twitter og Instagram, hvor vi løbende deler vores udsendelser. Vil du automatisk have besked, når der er en ny podcast i farvandet, kan du abonnere på os på Soundcloud eller der, hvor du normalt finder dine podcasts.

Foto: Sascha Klahn/Bongarts/Getty Images

Special med U21-herrelandstræner Stefan Madsen

Special med U21-herrelandstræner Stefan Madsen

Special om islandske UMF Selfoss - Vulkanøens talentfabrik

Special om islandske UMF Selfoss - Vulkanøens talentfabrik