RedCircle.png

Velkommen

... til Mediano Håndbold. Vores nyeste skud på stamme.

Vi giver det fascinerende spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store håndboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

VM Special #15: Mentale slutrundetømmermænd, buhråb, en nation i selvsving og de mange skader

VM Special #15: Mentale slutrundetømmermænd, buhråb, en nation i selvsving og de mange skader

Podcast: Her får i den absolut sidste VM Special fra Mediano Håndbold i denne omgang. Om at buhe, om slutrunde-blues, skader og et mentalt hårdt goddag til hverdagen.

Selvom slutrunden nåede sit håndboldmæssige klimaks søndag aften i det midtjyske, blev denne uge også indtaget med harpiksfeber af danskerne. Nogle vil endda mene, at Danmark gik lidt i selvsving. Er der noget om snakken? Og er det egentlig i orden at buhe til en håndboldkamp?

VM Special #15 - den sidste om herrernes slutrunde - handlede både om, hvad der skete på de 40 x 20 meter, men tog også udgangspunkt i nogle af de ting, der har fyldt i mediebilledet i dagene efter VM-guldet. Jakob Green havde fået en velfortjent fridag, og derfor var Emil Halkier efter et par uger i hælene på håndboldherrerne tilbage i studiet, hvor han havde besøg af Søren Herskind, tidligere toptræner i FCK og AG København, Simon Dahl, assistenttræner i Nordsjælland Håndbold og på det danske U20-U21 landshold, og Oliver Jørgensen, træner i TIK og talenttræner i HRØ.

Der blev også tid til at tale mentale tømmermænd efter en slutrunde, de mange skader, tætte kampprogrammer og nogle af de taktiske elementer, man bed særligt mærke i under sådan en VM-slutrunde.

God fornøjelse!

Hermed er VM slutrunden 2019 i Danmark og Tyskland fulgt helt til dørs. Vi synes selv, at vi har været flittige foran mikrofonerne på Nattergalevej i København NV. Hele 15 udsendelser dedikeret til slutrunden er det blevet til, og du finder en samlet overblik og hele molevitten nedenfor:

Udsendelserne er sponsoreret af Sparekassen Kronjylland, som har gjort det muligt, at Mediano Håndbold overhovedet eksisterer og er kommet til verden i 2018. Det samarbejde fortsatte resten af året og også ind i 2019. Og vi er stolte over, at Sparekassen Kronjylland fortsat vil være med på rejsen.

Det er intentionen at sætte fokus på både kvinde- og herrehåndbold ligesom at kigge på både dansk og international håndbold. Så vær med i vores udvikling, kom med input og gode forslag.

Og kan du lide det nye håndboldmedie og føler, at flere i Danmark skal lære os at kende, så prik dine håndboldvenner på skulderen og del vores indhold på de sociale medier. På den måde kan vi nå ud til flere og skabe et grundlag for at lave flere udsendelser og mere godt håndboldindhold.

På alle sociale medier bruger vi hashtagget #påvej.

Foto: Jan Christensen/FrontzoneSport/Getty Images

Gråzoner omkring blå kort, den uforudsigelige herreliga og niveaukløft hos kvinderne

Gråzoner omkring blå kort, den uforudsigelige herreliga og niveaukløft hos kvinderne

VM Special #14 - Danmark er verdensmester. En suveræn verdensmester

VM Special #14 - Danmark er verdensmester. En suveræn verdensmester