RedCircle.png

Velkommen

... til Mediano Håndbold. Vores nyeste skud på stamme.

Vi giver det fascinerende spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store håndboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Gråzoner omkring blå kort, den uforudsigelige herreliga og niveaukløft hos kvinderne

Gråzoner omkring blå kort, den uforudsigelige herreliga og niveaukløft hos kvinderne

Podcast: Bevæger vi os ind i en gråzone med brugen af blå kort? Er herreligaen spændende og uforudsigelig som aldrig før? Og hvor suveræne er Odense Håndbold egentlig i dameligaen - På Slagelse-niveau? Denne podcast fra Mediano Håndbold diskuterer førnævnte, samler op på både herre-, dameliga og ser frem mod slutspillet lige om hjørnet.

SparKron pic under underrubrik.png

Med både en dame- og herreslutrunde i benene er det igen tid til at kigge hjem mod håndboldligaerne, aktuelle temaer og debatter. Denne udsendelse fra Mediano Håndbold når at berøre mange emner og starter i det højaktuelle hjørne, nemlig blå kort.

I studiet har Emil Halkier, Jakob Green og Johan Strange hul igennem til GOG’s cheftræner, Nicolei Krickau, der efter de seneste ugers eksempler på brugen af blå kort røg til tasterne. Intentionen med det blå kort var, at omstændighederne for, hvad der skulle give karantæne, blev skærpet. Her mener GOG-træneren, at vi bevæger os ind i en gråzone, hvis “en normalt kluntet tackling” fra SønderjyskE’s Frederik Ladefoged på Jesper Dahl fra Nordsjælland Håndbold skal give to spilledages karantæne. Krickaus tweet kan ses nedenfor:

Efter snakken om blå kort vendte vi blikket mod herreligaen, der sjældent har været mere uforudsigelig, mener Jakob Green. Spænding i toppen, midten og bunden samt masser af nøgleopgør i vente. Og så kan det, som tingene ser ud på nuværende tidspunkt, ende ud med specielt én sprængfarlig slutspilspulje og et muligt nyt overraskende semifinaleeventyr ala det Mors-Thy præsterede i 2013.

Dernæst får dameligaen en overhaling. Her vender vi danske præstationer i Europa, forventninger til kvindelandsholdet, forudsigelser frem mod slutspillet, men også et p.t. ubesejret Odense Håndbold-tophold. Hvor gode er de egentlig? Er vi helt oppe på samme niveau som Anjas Dream Team i Slagelse? AG København? Panelet er ikke i tvivl om, hvad de mener.

Slutteligt falder snakken på danske kvindespillere, der er begyndt at søge væk fra den hjemlige liga. For hvorfor gør de egentlig det?

God fornøjelse!


Udsendelserne er sponsoreret af Sparekassen Kronjylland, som har gjort det muligt, at Mediano Håndbold overhovedet eksisterer og er kommet til verden i 2018. Det samarbejde fortsatte resten af året og også ind i 2019. Og vi er stolte over, at Sparekassen Kronjylland fortsat vil være med på rejsen.

Det er intentionen at sætte fokus på både kvinde- og herrehåndbold ligesom at kigge på både dansk og international håndbold. Så vær med i vores udvikling, kom med input og gode forslag.

Og kan du lide det nye håndboldmedie og føler, at flere i Danmark skal lære os at kende, så prik dine håndboldvenner på skulderen og del vores indhold på de sociale medier. På den måde kan vi nå ud til flere og skabe et grundlag for at lave flere udsendelser og mere godt håndboldindhold.

På alle sociale medier bruger vi hashtagget #påvej.

Foto: Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images

Så bages der op til weekendens Final4

Så bages der op til weekendens Final4

VM Special #15: Mentale slutrundetømmermænd, buhråb, en nation i selvsving og de mange skader

VM Special #15: Mentale slutrundetømmermænd, buhråb, en nation i selvsving og de mange skader