RedCircle.png

Velkommen

... til Mediano Håndbold. Vores nyeste skud på stamme.

Vi giver det fascinerende spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store håndboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

VM Special #11: De potentielle semifinalister og dommerpræstationerne

VM Special #11: De potentielle semifinalister og dommerpræstationerne

Podcast: Endnu en aften foran mikrofonerne. Her får I Mediano Håndbolds VM Special #11 med Jakob Green, Søren Herskind og Oliver Jørgensen. Fokus på semifinalekandidaterne og drøftelser af dommerpræstationerne under slutrunden.

At Jakob Green holder Søren Herskind og Oliver Jørgensen vågen til langt ud på aftenen er efterhånden ved at blive en vane. Mandag gjorde Green det igen, da trioen diskuterede dagens kampe, hvor vi nok engang mistede profiler til skader. Frankrig og Tyskland er videre til semifinalen, men hvem skal danskerne håbe på at møde? Slutteligt blev der også plads til at runde dommernes svære tjans, og hvordan de er sluppet fra deres opgaver indtil videre.

God fornøjelse!

Vi er nu nået op på et antal, hvor vi ikke længere har fingre nok til at tælle mængden af VM Specials. De ti første af slagsen finder du her nedenfor, ligesom du kan scrolle lidt længere tilbage i tiden og høre nogle af vores mange andre udsendelser om håndbold:


Udsendelserne er sponsoreret af Sparekassen Kronjylland, som har gjort det muligt, at Mediano Håndbold overhovedet eksisterer og er kommet til verden i 2018. Det samarbejde fortsatte resten af året og også ind i 2019. Og vi er stolte over, at Sparekassen Kronjylland fortsat vil være med på rejsen.

Det er intentionen at sætte fokus på både kvinde- og herrehåndbold ligesom at kigge på både dansk og international håndbold. Så vær med i vores udvikling, kom med input og gode forslag.

Og kan du lide det nye håndboldmedie og føler, at flere i Danmark skal lære os at kende, så prik dine håndboldvenner på skulderen og del vores indhold på de sociale medier. På den måde kan vi nå ud til flere og skabe et grundlag for at lave flere udsendelser og mere godt håndboldindhold.

På alle sociale medier bruger vi hashtagget #påvej.

Foto: Jan Christensen/FrontzoneSport/Getty Images

VM Special #12: Danmarks sejr over svensken og så kigger vi frem mod semifinalerne

VM Special #12: Danmarks sejr over svensken og så kigger vi frem mod semifinalerne

VM Special #10: Fokus på Danmark, Frankrig og Spanien plus pant

VM Special #10: Fokus på Danmark, Frankrig og Spanien plus pant