RedCircle.png

Velkommen

... til Mediano Håndbold. Vores nyeste skud på stamme.

Vi giver det fascinerende spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store håndboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Kom bare an, Herreliga 3/3

Kom bare an, Herreliga 3/3

Podcast: Her får I tredje og sidste optaktsudsendelse til Herreligaen i selskab med Jakob Green, Jesper Fredin og Oliver Jørgensen. Trioens fokus rettes her mod TTH, Bjerringbro-Silkeborg, GOG og Aalborg.

SparKron pic under underrubrik.png

Hermed tredje og sidste udsendelse før sæsonstarten i den bedste danske herrerække. Mikrofonerne besættes nok engang af Jakob Green, Jesper Fredin og Oliver Jørgensen, når turen går til Holstebro, Bjerringbro-Silkeborg, GOG og Aalborg.

En meget, meget stærk firkløver, hvor især TTH Holstebro har handlet spændende ind. Med tilgangene af blandt andet den gamle TTH-kending Allan Damgaard samt Nikolaj Enderleit har vestjyderne præsteret sæsonens måske bedste transfervindue.

For BSV’s vedkommende har man formået at holde på den sammentømrede stamme, som har føjet endnu et år til håndbold-cv’et, mens GOG har skiftet markant ud både i målet og på højreback med farvellet til Niclas Kirkeløkke.

Sidste sæsons mestre og pokalvindere fra Aalborg skal på en forsvarsmission, når de mange stærke konkurrenter vil forsøge at overtage den plads på håndboldtronen, nordjyderne satte sig bestemt og uden slinger på med de to titler.

Således klædt på. Hop ombord i udsendelsen nedenfor.

Du kan finde Mediano Håndbold både på Facebook, Twitter og Instagram, hvor vi løbende deler vores udsendelser. Vil du automatisk have besked, når der er en ny podcast i farvandet, kan du abonnere på os på Soundcloud eller der, hvor du normalt finder dine podcasts.

Sparkron pic bund.png

Foto: Jan Christensen/FrontzoneSport via Getty Images

Herreligaen er blæst i gang: Velkommen Fredericia og velkommen challenge-system

Herreligaen er blæst i gang: Velkommen Fredericia og velkommen challenge-system

Kom bare an, Herreliga 2/3

Kom bare an, Herreliga 2/3