RedCircle.png

Velkommen

... til Mediano Håndbold. Vores nyeste skud på stamme.

Vi giver det fascinerende spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store håndboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Herreligaen er blæst i gang: Velkommen Fredericia og velkommen challenge-system

Herreligaen er blæst i gang: Velkommen Fredericia og velkommen challenge-system

Podcast: Endelig rullede harpiksbolden igen i Herre Håndbold Ligaen, og det var med flere både overraskelser og interessante nye indtryk. I denne udsendelse sætter vi fokus bl.a. fokus oprykkerne fra Fredericia, nogle skudglade Århus-drenge og et nyt challenge-system.

Vi har ventet, vi har ventet lidt mere, og nu har vi endelig fået sat gang i den nye sæson i den danske herreliga - og der er masser at snakke om. Klassens nye dreng fra Fredericia trådte ind på scenen på flotteste vis med en sejr over sidste sæsons sølvvindere fra GOG. Var det oprykkerselvtilliden, der gjorde udslaget, eller kan den tidligere storklub allerede i denne sæson spille med om slutspilspladserne?

Det blev desuden til en flot sejr til Erik Vejes Århus-mandskab over KIF Kolding, og så formåede de unge SønderjyskE-drenge at slå sidste sæsons bronzevindere fra Skjern. Herreligaen er for alvor skudt i gang med en masse spændende kampe. Det tegner godt for sæsonen.

Og nå ja, ingen ny sæson uden nyt på regelfronten. Vi byder selvfølgelig også velkommen til det omdiskuterede challenge-system, der allerede i første runde lagde grobund for yderligere debat.

Hermed lige godt og vel 80 minutters indhold i selskab med Jesper Fredin, cheftræner for HØJs 1. divisionsherrer, Oliver Jørgensen, ungdomstræner i TMS Ringsted samt talenttræner i HRØ og vært Jakob Green.

God fornøjelse!

Du kan finde Mediano Håndbold både på Facebook, Twitter og Instagram, hvor vi løbende deler vores udsendelser. Vil du automatisk have besked, når der er en ny podcast i farvandet, kan du abonnere på os på Soundcloud eller der, hvor du normalt finder dine podcasts.

Sparkron pic bund.png

Foto: Aalborg Håndbold

HTH Ligaen Magasin 1: Esbjerg-toget buldrer derudaf

HTH Ligaen Magasin 1: Esbjerg-toget buldrer derudaf

Kom bare an, Herreliga 3/3

Kom bare an, Herreliga 3/3