RedCircle.png

Velkommen

... til Mediano Håndbold. Vores nyeste skud på stamme.

Vi giver det fascinerende spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store håndboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Kom bare an, Herreliga 2/3

Kom bare an, Herreliga 2/3

Podcast: Her bager Jakob Green, Jesper Fredin og Oliver Jørgensen igen op til Herreligasæsonen. I denne anden af tre optaktsudsendelser peger pilen mod Ribe-Esbjerg, Sønderjyske, Århus, Skanderborg og Skjern.

SparKron pic under underrubrik.png

Den svære to’er er klar.

Hermed anden udsendelse i rækken af tre, hvor Jakob Green i selskab med Mediano Håndbolds eksperter Jesper Fredin og Oliver Jørgensen kigger frem mod Herreligaen, som begynder ganske snart. I denne udsendelse peger pilen i retning af Ribe-Esbjerg, SønderjyskE, Århus, Skanderborg og Skjern.

God fornøjelse!

Du kan finde Mediano Håndbold både på Facebook, Twitter og Instagram, hvor vi løbende deler vores udsendelser. Vil du automatisk have besked, når der er en ny podcast i farvandet, kan du abonnere på os på Soundcloud eller der, hvor du normalt finder dine podcasts.

Sparkron pic bund.png

Foto: Jan Christensen/FrontzoneSport via Getty Images

Kom bare an, Herreliga 3/3

Kom bare an, Herreliga 3/3

Kom bare an, Herreliga 1/3

Kom bare an, Herreliga 1/3