RedCircle.png

Velkommen

... til Mediano Håndbold. Vores nyeste skud på stamme.

Vi giver det fascinerende spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store håndboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Kom bare an, Herreliga 1/3

Kom bare an, Herreliga 1/3

Podcast: Her klæder Jakob Green, Jesper Fredin og Oliver Jørgensen dig på til Herreligasæsonen. I denne første af tre optaktsudsendelser sætter vi spot på Fredericia, KIF Kolding, Lemvig, Nordsjælland og Mors-Thy.

Efter en lang, også lidt for lang, sommerferie er Mediano Håndbold endelig tilbage!

Herreligaklubberne gør i disse dage de sidste sving med armene, før de kaster sig ud i håndboldligaen anno 2019/2020, og her på Mediano Håndbold bager vi i vanlig stil godt og grundigt op til sæsonen.

Jakob Green satte sig i værtsstolen og ved mikrofonerne rundt om bordet fik han selskab af vores faste eksperter Jesper Fredin og Oliver Jørgensen. Sammen tager de tre temperaturen på Herreligaens transfervinduer og snakker om forventninger.

Det kastede hele tre optaktsudsendelser af sig, og herunder får I således den første af tre, hvor vi runder den nye dreng i klassen, Fredericia, samt KIF Kolding, Lemvig, Nordsjælland og Mors-Thy.

God fornøjelse!

Du kan finde Mediano Håndbold både på Facebook, Twitter og Instagram, hvor vi løbende deler vores udsendelser. Vil du automatisk have besked, når der er en ny podcast i farvandet, kan du abonnere på os på Soundcloud eller der, hvor du normalt finder dine podcasts.

Sparkron pic bund.png

Foto: Fredericia HK

Kom bare an, Herreliga 2/3

Kom bare an, Herreliga 2/3

Special med U21-herrelandstræner Stefan Madsen

Special med U21-herrelandstræner Stefan Madsen