RedCircle.png

Velkommen

... til Mediano Håndbold. Vores nyeste skud på stamme.

Vi giver det fascinerende spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store håndboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Final 4-optakt: De unge pigers DM-medaljer skal fordeles

Final 4-optakt: De unge pigers DM-medaljer skal fordeles

Podcast: Landets otte bedste pigehold skal i weekenden 13.-14. april spille DM-slutspil i hhv. U16- og U18-rækken. Det foregår i JYSK Arena i Silkeborg. I denne udsendelse ser vi frem mod weekenden, og hvad vi kan forvente af både rammerne og holdene.

SparKron pic under underrubrik.png

Så går det for sig!

En lang sæson er næsten overstået og lige for enden af opløbsstrækningen ligger DM-medaljerne og glimter for landets bedste pigehold. I den kommende weekend danner JYSK Arena i Silkeborg rammerne om et fantastisk spændende event, nemlig DM Final4 for U16 og U18 Piger. Et event, der har vores partner Sparekassen Kronjylland som hovedsponsor.

I U16-rækken skal FIF, GOG/Oure, Mejdal-Halgård og HEI/VRI krydse klinger, mens U18-medaljerne skal fordeles mellem HC Odense, Ajax København, Herning/Ikast og Horsens HK.

Der er lagt op til spænding, tætte opgør og en flot kulisse, lyder det fra Mediano Håndbolds ekspert, Kasper Andersen. Kasper har i mange sæsoner været træner i både U16- og U18 Ligaen i både Øst og Vest, og han har sågar haft oplevelsen af at få hængt en guldmedalje om halsen. Podcasten byder på en grundig analyse af DM-weekenden: før, under og efter.

God fornøjelse!

I udsendelsen kan du bl.a. høre om:

  • Hvad for en type oplevelse, der venter både spillere, trænere og tilskuere til et DM-stævne.

  • Hvilke parametre man skal præstere på for at kunne gå hele vejen.

  • Trænerens rolle til et DM - både op til og under.

  • En vurdering af styrkeholdene holdene imellem.

  • Et lille kig i krystalkuglen ift. den store årgangsændring, som dansk ungdomshåndbold står overfor.

Følg med i DM-stævnets Facebook-side her.

Du kan finde Mediano Håndbold både på Facebook, Twitter og Instagram, hvor vi løbende deler vores udsendelser. Vil du automatisk have besked, når der er en ny podcast i farvandet, kan du abonnere på os på Soundcloud eller der, hvor du normalvis finder dine podcasts.

Mediano Håndbold har lige fejret 1-års fødselsdag, og det har været med Sparekassen Kronjylland som hovedpartner hele vejen. Det er vi enormt stolte af og endnu mere, fordi Sparekassen Kronjylland også er med på rejsen i hele 2019 og dermed er årsagen til, at vi uge efter uge kan levere gratis håndboldindhold til jer lyttere.

Så stort tak til Sparekassen Kronjylland, men også en kæmpestor tak til alle jer, der lytter med!

Sparkron pic bund.png
En midtvejstemperatur på HTH Ligaens slut- og kvalifikationsspil

En midtvejstemperatur på HTH Ligaens slut- og kvalifikationsspil

Vi parkerer grundspillet, sætter årets MUP-hold, kigger frem-, op- og nedad

Vi parkerer grundspillet, sætter årets MUP-hold, kigger frem-, op- og nedad