RedCircle.png

Velkommen

... til Mediano Håndbold. Vores nyeste skud på stamme.

Vi giver det fascinerende spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store håndboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

EM Special #4: Fokus på giganten Norge

EM Special #4: Fokus på giganten Norge

Podcast: Selvom de måtte nøjes med sølv i 2017 har de overordnet set siddet suverænt på den kvindelige håndboldtrone i mere end to årtier. Hvordan har Norges kvinder formået at holde sig på toppen så længe? Kan nogen true dem? Vi sætter i denne EM-optakt fokus på de norske jenter.

SparKron+pic+under+underrubrik.png

De er der hver eneste gang medaljerne skal deles ud ved et mesterskab, de stærke norske kvinder. For det meste er medaljerne af fineste karat, overrakt til lyden af begejstrede kobjælder. Sådan har billedet været gennem de seneste mange, mange år. Det er der en række særlige grunde til.

I denne 4. udsendelse i rækken af EM-optakter stiller vi ekstra skarpt på Norge. Vi har cheftræner for Herning-Ikast Håndbold og assisterende træner på Ungarns landshold, Kristian Kristensen, til at analysere på det norske landshold og fortælle om vindermentaliteten, om kulturbærerne, om organisationen, om trategien, om Marit Breivik og Thorir Hergeirson. Derudover giver vi selvfølgelig også en status på det aktuelle norske landshold frem mod EM-slutrunden, der åbnes om 8 dage.

Lyt til udsendelsen lige her:

I udsendelsen kan du bl.a. høre om:

  • Hvordan det norske landshold gennem tiden er lykkedes med en række generationsskifter uden at svække vinderchancerne

  • Om en imponerende kontinuitet, der bl.a. er sikret via en stærk organisation og et tydeligt strategisk arbejde

  • Om den kompromisløse ihærdighed, der ligger bag succesen

  • Om viljen til hele tiden at være de bedste - på alle parametre

  • Hvordan Norges guldchancer er ved årets EM set i lyset af Nora Mørks og Stine Skogrands afbud

  • … Og meget mere


Vi har masser af andre EM-optakter og andet gratis indhold til jer. Lyt f.eks. til disse udsendelser:


Udsendelserne er sponsoreret af Sparekassen Kronjylland, som har gjort det muligt, at Mediano Håndbold overhovedet eksisterer og er kommet til verden i 2018. Det samarbejde fortsætter resten af året, og vi er stolte over, at Sparekassen Kronjylland fortsat vil være med på rejsen.

Det er intentionen at sætte fokus på både kvinde- og herrehåndbold ligesom at kigge på både dansk og international håndbold. Så vær med i vores udvikling, kom med input og gode forslag.

Og kan du lide det nye håndboldmedie og føler, at flere i Danmark skal lære os at kende, så prik dine håndboldvenner på skulderen og del vores indhold på de sociale medier. På den måde kan vi nå ud til flere og skabe et grundlag for at lave flere udsendelser og mere godt håndboldindhold.

På alle sociale medier bruger vi hashtagget #påvej.


SparKron bottom.png
EM Special #5: Landstræner Klavs Bruun Jørgensen ser frem mod EM

EM Special #5: Landstræner Klavs Bruun Jørgensen ser frem mod EM

EM Special #3: Kim Rasmussen, Ungarn: Jeg elsker at blive undervurderet!

EM Special #3: Kim Rasmussen, Ungarn: Jeg elsker at blive undervurderet!