RedCircle.png

Velkommen

... til Mediano Håndbold. Vores nyeste skud på stamme.

Vi giver det fascinerende spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store håndboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Ny udviklingsstrategi for landsholdsboblere - med Lars Jørgensen og Celine Lundbye Kristiansen

Ny udviklingsstrategi for landsholdsboblere - med Lars Jørgensen og Celine Lundbye Kristiansen

Podcast: I samarbejde med Team Danmark har DHF målrettet en række ressourcer til en udvalgt gruppe af potentielle kvindelige landsholdsspillere. Strategien blev søsat for præcis ét år siden. Vi taler med assisterende landstræner Lars Jørgensen og Celine Lundbye Kristiansen, som er en af de udvalgte spillere om hvordan det er forløbet og hvad fremtiden skal bringe.

SparKron+pic+under+underrubrik.png

For præcis et år siden søsatte DHF et initiativ, der målrette og øremærkede en række udviklingsressourcer til rådighed for en udvalgt skare af boblere til kvindelandsholdet.

Emma Friis, Maria Lykkegaard, Amalie Milling, Ida-Marie Dahl og Celine Lundbye Kristiansen udgør gruppen af udvalgte spillere til projektet, som assisterende A-landstræner Lars Jørgensen er tovholder på.

Sløret til initiativet blev løftet for ét år siden. I denne udsendelse fortæller netop Lars Jørgensen sammen med Celine Lundbye Kristiansen nærmere om projektet og sætter ord på hvilke fordele det har givet, samt hvad fremtiden kan bringe.

Hør udsendelsen her:Du kan finde Mediano Håndbold både på Facebook, Twitter og Instagram, hvor vi løbende deler vores udsendelser. Vil du automatisk have besked, når der er en ny podcast i farvandet, kan du abonnere på os på Soundcloud eller der, hvor du normalvis finder dine podcasts.

Mediano Håndbold har eksisteret i 18 måneder, og det har været med Sparekassen Kronjylland som hovedpartner hele vejen. Det er vi enormt stolte af og endnu mere, fordi Sparekassen Kronjylland også er med på rejsen i hele 2019 og dermed er årsagen til, at vi uge efter uge kan levere gratis håndboldindhold til jer lyttere.

Så stort tak til Sparekassen Kronjylland, men også en kæmpestor tak til alle jer, der lytter med!

Foto: Jan Christensen, FrontZone Sport via Getty Images

SparKron bottom.png
Besøg hos Josephine Touray Del 1 : Håndbold som socialt sikkerhedsnet i Sierra Leone

Besøg hos Josephine Touray Del 1 : Håndbold som socialt sikkerhedsnet i Sierra Leone

HTH Ligaen Magasin 2: Pokaldramaer på stribe

HTH Ligaen Magasin 2: Pokaldramaer på stribe