RedCircle.png

Velkommen

... til Mediano Håndbold. Vores nyeste skud på stamme.

Vi giver det fascinerende spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store håndboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Besøg hos Josephine Touray Del 1 : Håndbold som socialt sikkerhedsnet i Sierra Leone

Besøg hos Josephine Touray Del 1 : Håndbold som socialt sikkerhedsnet i Sierra Leone

Podcast: Idræt og sport kan samle og glæde mennesker og i sidste ende være med til at redde menneskeliv. I denne udsendelse kan du høre hvordan den tidligere landsholdsspiller Josephine Touray arbejder med idrætsprojekter i den tredje verden, nærmere betegnet håndbold i Sierra Leone.

SparKron+pic+under+underrubrik.png

Håndboldsporten kan utroligt mange ting. Uanset niveau, alder og geografi kan spillet samle og begejstre mennesker. Visse steder på kloden kan det aktivitet sågar være med til at hjælpe mennesker til en bedre tilværelse - og i yderste tilfælde redde liv.

Mød Josephine Touray. Som mangeårig håndboldspiller med 115 A-landskampe på cv’et behøver hun næppe den store introduktion. Det gør til gengæld det projekt i det lille afrikanske land Sierra Leone, hun er involveret i og som hun taler om i denne udsendelse.

Handball for A New Destiny - også kaldet HAND - er navnet på projektet. Det er en slags “datterprojekt” skabt under organisationen Football for A New Tomorrow (FANT).

I udsendelsen fortæller Josephine Touray med Johan Strange om tingenes tilstand i Sierra Leone, om vilkårene for mange børn og unge, om hvordan den danske foreningskultur er blevet implementeret for at forbedre disse vilkår, hvor langt projektet er nået og hvad drømmene for fremtiden er.

Dette er første del af en “miniserie” med Josephine Touray. Del 2 af optagelsen, som handler om Tourays egen karriere, følger søndag d. 6/10 i anledning af hendes runde fødselsdag.

Du kan høre udsendelsen om HAND lige her:

Billeder fra HANDs tur til Sierra Leone tidligere på året:

jose1.jpg
jose2.JPG
jose4.JPG
jose5.JPG
jose6.JPG

Du kan finde Mediano Håndbold både på Facebook, Twitter og Instagram, hvor vi løbende deler vores udsendelser. Vil du automatisk have besked, når der er en ny podcast i farvandet, kan du abonnere på os på Soundcloud eller der, hvor du normalvis finder dine podcasts.

Mediano Håndbold har eksisteret i 19 måneder, og det har været med Sparekassen Kronjylland som hovedpartner hele vejen. Det er vi enormt stolte af og endnu mere, fordi Sparekassen Kronjylland også er med på rejsen i hele 2019 og dermed er årsagen til, at vi uge efter uge kan levere gratis håndboldindhold til jer lyttere.

Så stort tak til Sparekassen Kronjylland, men også en kæmpestor tak til alle jer, der lytter med!

Fotos: HAND

SparKron bottom.png
Besøg hos Josephine Touray Del 2: Det er meget sjovere at vinde efter straffe!

Besøg hos Josephine Touray Del 2: Det er meget sjovere at vinde efter straffe!

Ny udviklingsstrategi for landsholdsboblere - med Lars Jørgensen og Celine Lundbye Kristiansen

Ny udviklingsstrategi for landsholdsboblere - med Lars Jørgensen og Celine Lundbye Kristiansen