RedCircle.png

Velkommen

... til Mediano Håndbold. Vores nyeste skud på stamme.

Vi giver det fascinerende spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store håndboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Beach Handball Special: Håndboldsportens nichebarn, der banker på til OL-programmet

Beach Handball Special: Håndboldsportens nichebarn, der banker på til OL-programmet

Podcast: I denne udsendelse stikker vi fødderne i sandet og tager temperaturen på strandhåndbold. En nichesport med spektakulære scoringer, lækre detaljer og som de senere år har haft vokseværk. Til sommer sender Danmark to landshold til VM i Rusland, ligesom der i kulissen arbejdes på, at sporten skal på OL-programmet.

SparKron pic under underrubrik.png

Hvis du af og til har undret dig over, hvad dem i korte ærmer render rundt og laver, når de skyder på mål på de danske badestrande, får du her et indblik i strandhåndboldsporten. Vi hev to, ja faktisk tre, store beach handball-kapaciteter ind foran mikrofonerne.

Den ene, Martin Vilstrup Andersen, spiller til dagligt i Team Sydhavsøerne i herrernes 1. division, hvor han sidste sæson blev topscorer i rækken. Derudover har han spillet strandhåndbold i knap 10 år med både landshold, slutrunder og MVP-titel fra VM på CV'et.

Martin var stærkt flankeret af Christian Køhler fra Dansk Håndbold Forbund, der er projektleder og beach-ansvarlig. Derudover er Christian faktisk indehaver af rekorden for flest landskampe på beachlandsholdet. Og så viste det sig, at Medianos egen Jakob Green også har en fortid i sandet.

Så her en unik mulighed for et indblik i en sportsgren, der for mange fortsat er ukendt terræn. God fornøjelse!

Du kan høre hele udsendelsen her - tryk play på filen fra Soundcloud. Eller endnu bedre - find Mediano Håndbold i din podcast-app og tryk abonnér, så er du med ombord til alle vores kommende udsendelser:

I udsendelsen kan du blandt andet høre om:

  • At Jakob Green gjorde comeback til håndboldbanen i weekenden
  • En forklaring på, hvad det der beach handball egentlig går ud på
  • Status på strandhåndboldsporten i Danmark, hvordan udviklingen er, tendenser og et blik ud i de afkroge af verden, hvor man er ekstra skarpe i sandet
  • Det fortstående VM i Rusland for herre- og damelandsholdet
  • Beach handball og vejen mod at komme på OL-programmet

Og ellers kan du her få lov til at nyde lidt "lir" fra én af verdens allerbedste beach handball-spillere. Russiske Roman Kalashnikov er, udover at have et helt igennem fantastisk navn, vanvittigt dygtig i sandet og har gennem mange år været en af sportens største profiler.

Sidder du og er lyttet godt varm efter en udsendelse med fokus på beach handball, kan du her få et overblik over nogle af de mange udsendelser, vi hos Mediano Håndbold har produceret siden vi gik i luften tidligere på året. Der er noget til enhver smag, tør vi godt garantere:

Udsendelsen er præsenteret i samarbejde med Sparekassen Kronjylland. Hele tanken om Mediano Håndbold er blevet til i et samarbejde mellem Sparekassen Kronjylland og mediet Mediano.

Det er intentionen at sætte fokus på både kvinde- og herrehåndbold
ligesom at kigge på både dansk og international håndbold. Så vær med i vores udvikling, kom med input og gode forslag.

Og kan du lide det nye håndboldmedie og føler, at flere i Danmark skal lære os at kende, så prik dine håndboldvenner på skulderen og del vores indhold på de sociale medier. På den måde kan vi nå ud til flere og skabe et grundlag for at lave flere udsendelser og mere godt håndboldindhold.

På alle sociale medier bruger vi hashtagget #påvej.

Foto: Getty Images/Lars Rønbøg

Sparkron pic bund.png
Få det store transferoverblik for herreligaen

Få det store transferoverblik for herreligaen

Træner Special: Tag med, når Erik Veje og Allan Kuhn lader sig inspirere af hinandens idrætsgrene - og af hinanden

Træner Special: Tag med, når Erik Veje og Allan Kuhn lader sig inspirere af hinandens idrætsgrene - og af hinanden