RedCircle.png

Velkommen

... til Mediano Håndbold. Vores nyeste skud på stamme.

Vi giver det fascinerende spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store håndboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Få det store transferoverblik for herreligaen

Få det store transferoverblik for herreligaen

Overblik: Hvem siger goddag? Hvem siger farvel? Det bliver du klogere på her, hvor du får Mediano Håndbolds transferoverblik, der klæder dig på til 2018/2019-sæsonen i den danske herreliga.

SparKron pic under underrubrik.png

Mediano Håndbold giver dig det fulde overblik over spillertil- og afgange frem mod 2018/2019-sæsonen i herreligaen. Listen opdateres løbende og indeholder udelukkende klubskifter, der er bekræftet.

Sker der nyt eller opdager du fejl, er du meget velkommen til at sende os en besked. Det kan du gøre på både Facebook og Twitter.

Du er også meget velkommen til at ramme "abonner" ud for Mediano Håndbold i din foretrukne podcast-app eller på Soundcloud. Så vil vi i fremtiden automatisk fodre dig med endnu mere spændende håndboldindhold til dine øregange. Vores hidtidige bidrag kan du finde her:

 

Transferlisten - Herreligaen 2018/2019


Aalborg Håndbold

Tilgange: Henrik Møllgaard (Paris Saint-Germain Handball, Frankrig), Knud Ronau (Nordsjælland Håndbold), Ómar Ingi Magnússon (Århus Håndbold), Mark Strandgaard (GOG Håndbold), Kristian Sæverås (HK Malmø, Sverige)

Afgange: Søren Pedersen (Mors-Thy Håndbold), Jacob Hessellund (Mors-Thy Håndbold), Simon Hald (Flensburg-Handewitt, Tyskland), Aron Kristjansson (landstræner, Bahrain), Martin Larsen (PAUC, Frankrig), Patrick Wiesmach (SC DHfK Leipzig, Tyskland), Lovro Jotic (RK Zagreb, Kroatien)


BSV logo.png

Bjerringbro-Silkeborg

Tilgange: Kasper Larsen (Mors-Thy Håndbold)

Afgange: Drasko Nenadic (?), Martin Risom (Ajax København), Søren Rasmussen (Ribe-Esbjerg HH), Sebastian Frandsen (TTH Holstebro), Frederik Skov (?), Lars Skaarup (Skanderborg Håndbold)


GOG logo.png

GOG Håndbold

Tilgange: Odinn Thor Rikhardsson (FH Hafnarfjordur, Island), Josef Pujol (Gummersbach, Tyskland), Henrik Tilsted (Mors-Thy Håndbold), Oscar Bergendahl (Alingsås HK, Sverige)

Afgange: Gøran Søgard Johannessen (Flensburg-Handewitt, Tyskland), Magnus Jøndal (Flensburg-Handewitt, Tyskland), Torsten Laen (stopper), Mark Strandgaard (Aalborg Håndbold), Frederik Hummelmose (Lemvig-Thyborøn Håndbold), Henrik Jakobsen (Fenix Toulouse, Frankrig)


KIF logo.png

KIF Kolding

Tilgange: Rickard Frisk (Alingsås, Sverige), Andreas Væver (Skanderborg Håndbold), Kasper Irming (Skanderborg Håndbold), Martin 'Mauer' Larsen (Skanderborg Håndbold), Mattias Thynell (SønderjyskE Herrer), Alexander Morsten (Randers HH), Lars Rasmussen (assistenttræner), Andreas Flodman (Alingsås HK, Sverige), Anders Petersen

Afgange: Sebastian Augustinussen (Skjern Håndbold), Morten Bjørnshauge (PAUC Handball, Frankrig), Philip Stenmalm (PAUC Handball, Frankrig), Lasse Boesen (stopper som assistenttræner og sportschef), Nicolas Lundbye Kristiansen (Nordsjælland Håndbold), Magnus Landin (THW Kiel, Tyskland), Marcus Cleverly (IFK Ystad, Sverige), Petter Øverby (HC Erlangen, Tyskland), Bo Spellerberg (TSV St. Otmar St. Gallen, Schweiz)


Lemvig logo.png

Lemvig-Thyborøn Håndbold

Tilgange: Anders Agger (TTH Holstebro), Frederik Hummelmose (GOG), Jacob Østergaard (HC Midtjylland), Emil Sidelmann (TTH Holstebro), Claus Uhrenholt (cheftræner), Anders Thomsen (assistenttræner), Jørgen Rasmussen (HCM)

Afgange: Arne Damgaard (assistenttræner, TTH Holstebro), Nicolaj Andersson (cheftræner, VFL Waiblingen, Tyskland), Søren Nørgård (Mors-Thy Håndbold), Niels Lindholt (TTH Holstebro), Jonathan Sørensen (?)


Mors Thy logo.png

Mors-Thy Håndbold

Tilgange: Søren Pedersen (Aalborg Håndbold), Søren Nørgaard (Lemvig-Thyborøn Håndbold), Jacob Hessellund (Aalborg Håndbold), Kristoffer Sørensen Jessen (HØJ Håndbold)

Afgange: Henrik Tilsted (GOG Håndbold), Kasper Larsen (Bjerringbro-Silkeborg), Nickolei Jensen (Skive fH,) Lasse Justesen (stopper), Nicklas Graugaard (udlejet til Skive fH)


Nordsjælland logo.png

Nordsjælland Håndbold

Tilgange: Kasper Kisum (Fenix Toulouse, Frankrig), Nicolas Lundbye Kristiansen (KIF Kolding København), Tobias Jørgensen (Ajax København)

Afgange: Nicolai Pedersen (Ribe Esbjerg HH), Oliver Roepstorff (Ajax København), Nichlas Poulsen (Ajax København), Knud Ronau (Aalborg Håndbold), Christian Køhler (stopper), Anders Mose (stopper)


REEH logo.png

Ribe-Esbjerg HH

Tilgange: Søren Rasmussen (Bjerringbro-Silkeborg), Kasper Kvist (HSG Wetzlar, Tyskland), Nicolai Pedersen (Nordsjælland Håndbold), Runar Karasson (TSV Hannover, Tyskland), Simen Schønningsen (Balingen, Tyskland), Magnus Sødenå (Haslum HK, Norge), Lars Walther (cheftræner, FC Porto), Morten Seier (assistenttræner), Anders Christiansen (Fåborg ØH), Gunnar Stein Jonsson (IFK Kristianstad, Sverige), Søren Haagen, Hermann Vildalen (Drammen, Norge)

Afgange: Emil Tellerup (Fredericia HK 1990), Morten Nyberg (TMS Ringsted), Rasmus Bertelsen (SønderjyskE), Philip Holm (Wacker Thun, Schweiz), Lasse Nikolajsen (TM Tønder), Kasper Nielsen, Yehia Elderaa (Zamalek, Egypten), Rasmus Lind (stopper), Marc Uhd (cheftræner, Nærbø IL, Norge), Ryan Zinglersen (stopper som cheftræner), Jacob Holm (Füchse Berlin, Tyskland)


Skanderborg herrer logo.png

Skanderborg Håndbold

Tilgange: Mads Kalstrup (Århus Håndbold), Marcus Mørk (Cavigal Nice Handball, Frankrig), Cornelius Kragh (Skjern Håndbold), Lars Skaarup (Bjerringbro-Silkeborg), Mathias Bitsch (Skive)

Afgange: Minik Dahl Høegh (Ajax København), Andreas Væver (KIF Kolding), Frederik Ladefoged (SønderjyskE), Kasper Irming (KIF Kolding), Thomas Christensen (stopper), Jeppe Jonasson (TM Tønder), Martin 'Mauer' Larsen (KIF Kolding), Jonas Eichwald (Odder Håndbold)


Skjern Logo.png

Skjern Håndbold

Tilgange: Björgvin Gustavsson (Haukar Topphandbolti, Island), Thomas Mogensen (Flensburg-Handewitt, Tyskland), Sebastian Augustinussen (KIF Kolding København), Benjamin Jakobsen, Jan Grebenc (Gorenje Velenje, Slovenien)

Afgange: Cornelius Kragh (Skanderborg Håndbold), Markus Olsson (Fenix Toulouse Handball, Frankrig), Mads Houmøller (IFK Ystad, Sverige), Tibor Ivanisevic (HSG Wetzlar, Tyskland)


Sønderjyske LOGO.png

SønderjyskE Herrer

Tilgange: Arnar Birkir Halfdansson (Fram Reykjavik, Island), Martin Kærgaard (TM Tønder), Oliver Eggert (TM Tønder), Frederik Ladefoged (Skanderborg Håndbold), Henrik Nordlander (Helvetia Anaitasuna, Spanien), Rasmus Bertelsen (Ribe-Esbjerg HH)

Afgange: Simon Kristiansen (stopper), Nikolai Keller (TM Tønder), Kenneth Bach Hansen (Runar Sandefjord, Norge), Claus Kjeldgaard, Christoffer Fors (?), Mattias Thynell (KIF Kolding), Adam Nyfjäll (IFK Kristianstad, Sverige), Jacob Lyck (TM Tønder), Christian Lynggard (HK Give Fremad)


TMS Ringsted logo.png

TMS Ringsted

Tilgange: William Asmussen (GOG U18), Morten Nyberg (Ribe-Esbjerg HH), Nikolaj Nørager (Skive fH), Andreas Magaard (GOG), Simon Omme (Otterup HK)

Afgange: Andreas Stryger (HØJ Elitehåndbold), Nicklas Pedersen (HØJ Elitehåndbold), Nicklas Selvig (?), Thomas Matic (Sverige), Rune Ohm (stopper)


TTH Holstebro

Tilgange: Arne Damgaard (cheftræner, Lemvig-Thyborøn Håndbold), Kay Smits (Wilhelmshavener HV, Tyskland), Jonatan Würtz (SUS Nyborg), Niels Lindholt (Lemvig-Thyborøn Håndbold), Sebastian Frandsen (Bjerringbro-Silkeborg)

Afgange: Torbjørn Bergerud (Flensburg-Handewitt, Tyskland), Simon Birkefeldt (MT Melsungen, Tyskland), Martin Hansen (Follo HK, Norge), Anders Agger (Lemvig-Thyborøn Håndbold), Emil Sidelmann (Lemvig-Thyborøn Håndbold)


Århus Håndbold

Tilgange: Kristian Rammel (Bækkelaget SK, Norge), Mads-Peter Lønborg (Odder Håndbold), Jonas Langerhuus (Pfadi Winterthur, Schweiz), Anton Laursen (Skovbakken Håndbold)

Afgange: Mads Kalstrup (Skanderborg Håndbold), Ómar Ingi Magnússon (Aalborg Håndbold), Sigvaldi Gudjonsson (Elverum Håndball, Norge), Robert Gunnarsson (stopper)


Mediano Håndbold er præsenteret i samarbejde med Sparekassen Kronjylland. Hele tanken om Mediano Håndbold er blevet til i et samarbejde mellem Sparekassen Kronjylland og mediet Mediano.

Det er intentionen at sætte fokus på både kvinde- og herrehåndbold
ligesom at kigge på både dansk og international håndbold. Så vær med i vores udvikling, kom med input og gode forslag.

Og kan du lide det nye håndboldmedie og føler, at flere i Danmark skal lære os at kende, så prik dine håndboldvenner på skulderen og del vores indhold på de sociale medier. På den måde kan vi nå ud til flere og skabe et grundlag for at lave flere udsendelser og mere godt håndboldindhold.

På alle sociale medier bruger vi hashtagget #påvej.

Foto:  Stuart Franklin/Bongarts/Getty Images

Sparkron pic bund.png
Få det store transferoverblik for dameligaen

Få det store transferoverblik for dameligaen

Beach Handball Special: Håndboldsportens nichebarn, der banker på til OL-programmet

Beach Handball Special: Håndboldsportens nichebarn, der banker på til OL-programmet