RedCircle.png

Velkommen

... til Mediano Håndbold. Vores nyeste skud på stamme.

Vi giver det fascinerende spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store håndboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Mediano Magasinet: Københavnsk guldfest, skuffede fynboer og viborgensisk bronzefight

Mediano Magasinet: Københavnsk guldfest, skuffede fynboer og viborgensisk bronzefight

Podcast: Det blev København Håndbold, der stak afsted med medaljerne af fineste karat, da de søndag slog Odense i en tæt 3. og afgørende DM-finale. I denne udsendelse vender vi den drabelige guldduel og ser tilbage på en lang sæson i dameligaen, der har budt på både op- og nedture.

SparKron pic under underrubrik.png

Var det den intense svie fra champagnen, der fik Mia Rej, Louise Føns, Claus Mogensen og kompagni til at svede ud af øjnene? Næppe. Det var nok nærmere følelser i frit flor. Årsagen? At den fem år gamle københavnske håndboldkonstellation søndag aften fik sig en dato til scrapbogen. 27. maj 2018. En forårsaften forklædt i sommertemperaturer, hvor København Håndbold i egen hule, eller tigerhule om man vil, kunne hæve klubbens første trofæ. For nøjagtig et år efter, at de stod og så på, da Nykøbing Falster linede op til guldfest, var det blevet deres tur. Dansk mester anno 2017/18. København Håndbold.

Og mens københavnerne sov guld-rusen ud og så småt begyndte at få øjne efter DM-festen natten til mandag, satte Mediano Håndbold kursen mod Sydfyn. Her sad træner for Gudme HKs 1. divisionsdamer, Kasper Andersen, samt træner og vært på håndboldpodcasten Kongestuds, Johan Strange, klar til at dissekere finaleserien mellem København og Odense, bronzeduellen og se tilbage på en lang og nu færdigspillet sæson i dameligaen.

Du kan høre hele udsendelsen her - tryk play på filen fra Soundcloud. Eller endnu bedre find Mediano Håndbold i din podcast-app og tryk abonnér, så er du med ombord til alle vores kommende udsendelser:

I udsendelsen kan du blandt andet høre om:

  • Hvorfor københavnerne over tre finalekampe var bedre end Odense og kunne hæve pokalen, lade champagnepropperne springe og kalde sig danske mestre
  • Hvilke facetter af spillet, der blev afgørende i guld-duellen
  • Hvilke spillere, der imponerede i DM-finalerne
  • Bronzeduellen mellem Viborg HK og Team Esbjerg
  • Udvidelse af dameligaen til den kommende sæson
  • Hvad dameligasæsonen 2017/2018 vil blive husket for
  • Sæsonens positive overraskelser og største skuffelser

Vil du have mere håndboldrelateret indhold, er der ingen anden udvej end at tjekke Mediano Håndbold ud på Soundcloud (eller i din podcast-app), hvor du i den grad kan få stillet harpikslysten med nogle af vores mange andre udsendelser:

Udsendelsen er præsenteret i samarbejde med Sparekassen Kronjylland. Hele tanken om Mediano Håndbold er blevet til i et samarbejde mellem Sparekassen Kronjylland og mediet Mediano.

Det er intentionen at sætte fokus på både kvinde- og herrehåndbold
ligesom at kigge på både dansk og international håndbold. Så vær med i vores udvikling, kom med input og gode forslag.

Og kan du lide det nye håndboldmedie og føler, at flere i Danmark skal lære os at kende, så prik dine håndboldvenner på skulderen og del vores indhold på de sociale medier. På den måde kan vi nå ud til flere og skabe et grundlag for at lave flere udsendelser og mere godt håndboldindhold.

På alle sociale medier bruger vi hashtagget #påvej.

Foto: Getty Images/Jan Christensen

Sparkron pic bund.png
Skjern sluttede 19 års mesterskabstørke og så var der fransk Final4-fest i Køln

Skjern sluttede 19 års mesterskabstørke og så var der fransk Final4-fest i Køln

Den store analyse af 1. DM-finale mellem Skjern og BSV

Den store analyse af 1. DM-finale mellem Skjern og BSV