RedCircle.png

Velkommen

... til Mediano Håndbold. Vores nyeste skud på stamme.

Vi giver det fascinerende spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store håndboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Sådan bliver du skribent på Mediano Håndbold

Sådan bliver du skribent på Mediano Håndbold

Mediano Håndbold er også en scene for dig, der gerne vil være med til at formidle håndbold på en seriøs måde. Dig, der gerne vil udfolde din faglighed. Eller dig, der har noget på hjerte, som de håndboldinteresserede bør høre, læse eller se.

Mediano Håndbold laves af os på den lille redaktion – men også af dig. Her er en forklaring på, hvordan du bliver skribent på Mediano Håndbold. Eller hvordan du kan ende med at lave din egen podcast.

Mediano Håndbold kan kun leve, hvis vi lykkes med at gøre scenen attraktiv for dig, der brænder for det samme, som vi gør.

Vi er først og fremmest et community. Vi gør det her, fordi der er et behov for et medie med plads til fordybelsen. Og vores fornemste opgave er at skabe den scene, der kan danne rammen om kvalitetsindhold, der handler om håndbold.

Vi har brug for dig, der brænder for at fortælle historien om en helt særlig klub, en helt særlig spiller og udvikling i en liga. En taktisk tendens. Et eksempel på fankultur. Eller bare inspirerende oplevelser.

Det kan være dig, der arbejder med talentudvikling, dig der arbejder med at skaffe tilskuere til hallerne eller dig, der arbejder med mental, taktisk eller fysisk træning.

Alle vores artikler er uden honorar.  Vi har et site uden bannere og uden brugerbetaling. Vi ville gerne en dag kunne betale for udvalgte manuskripter eller faste skribenter. Mange af os er opdraget med det skrevne ord. Men lige her er vores model altså et gratis site uden bannere, mens vores forretningsmodel primært er baseret på elektroniske formater på lyd og billede.

Men hvis du stadig brænder for den gode fortælling, trænger til en ordentlig scene og et videbegærligt publikum, så skriv til kontakt@håndbold.nu. 

Vi er nogle, der får løn og honorar for at lave Mediano Håndbold. Og vi vil gerne være flere, skabe flere indtægter, så vi kan lave mere indhold - og for os også have håndbold som et fuldtids-arbejde. Men vi tager skridt for skridt, og det her er altså vore model. Når vi efterlyser skribenter, så er det også for at skabe en fødekæde. Ikke for at fiske efter gratis arbejdskraft. Flere er startet på Mediano uden løn og beskæftiger sig nu med mediet på fuld tid.

Skriv til kontakt@håndbold.nu, hvis du har ideer til, hvordan vi arbejder med at lave markedets bedste quiz på en Square Space-platform, hvordan vi arbejder med nyhedsbreve eller hvis I har lavet Danmarks svar på den bedste internationale podcast derude - og så med håndbold i centrum.

Og så vil vi gerne have egentlige fagpersoner indenfor sportsmanagement, sportsøkonomi, talentudvikling, scouting og scouting-databaser, data-analyse, mentaltræning, taktisk træning og taktisk udvikling, fysisk træning og håndboldens tekniske udvikling. Vil du gerne formidle dit fagområde og være med til at opbygge en autoritet indenfor disse eller andre områder, så er det dig, der skal have en blog på Mediano Håndbold og være med i vores tema-podcast om disse emner. Er du fotograf eller VJ og vil gerne arbejde med det unikke indhold og skubbe til mediet på samme måde, som bogstaverne kan det, så er Mediano Håndbold også en scene for dig.

Skriv lidt om dig selv, giv eksempler på noget, du laver lige nu eller har lavet.

Eller går du på en medieskole og arbejder med digitale fortællinger for dig, to klassekammerater og en vejleder med jeres steadycam og microport, så har vi en stor spændende virkelighed og unikt indhold til et forhåbentlig pænt publikum, I kan være med til at udvikle.

Kom frit frem. Vi glæder os til at udvikle Mediano Håndbold - og gerne sammen med dig.

Pressemeddelelse: Nu får Danmark et nyt håndboldmedie

Pressemeddelelse: Nu får Danmark et nyt håndboldmedie

Sådan bliver dit firma partner på Mediano

Sådan bliver dit firma partner på Mediano