RedCircle.png

Velkommen

... til Mediano Håndbold. Vores nyeste skud på stamme.

Vi giver det fascinerende spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store håndboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Sådan bliver dit firma partner på Mediano

Sådan bliver dit firma partner på Mediano

Har dit firma også ondt i digitaliseringen? Kan du også se, at alt for mange af jeres kunder installerer adblock? Og vil du prøve en helt anden vej i mediebilledet, hvor relevans og loyalitet er nøgleordet, så har Mediano og Mediano Håndbold måske et svar. Læs her hvordan vi får fat i hinanden.

Af PETER SINDAHL

Når vi har sat os for at lave det site, som vi selv mangler derude, ligger der også et opgør med mediernes traditionelle betalingsmodeller. Vi koster ikke penge. Vi bygger ikke betalingsmure. Vi er heller ikke læsset til i bannere, popup-reklamer eller lange prerolls før vores levende indhold.

Vi vil prøve at give svaret til de virksomheder, der sidder og kigger på deres målgruppe og konstaterer, at 50 procent af dem allerede har installeret adblock. Virksomheder, der er nødt til at hælde al markedsføring i tv-mediet, så længe det varer, mens man leder efter den digitale nøgle.

Vores svar er partnerskaber. Nogle vil kalde det sponsorater, men for os er det partnere. Vi søger at skabe den maksimale relevans for partnere og brugere på samme tid. Og vi tør godt tage vores partnere ind i det redaktionelle miljø, som vi har gjort med Oddset på fodbold-delen af vores medie siden EM-slutunden 2016.

Det er i enhver henseende afgørende for os, at vores lyttere, seere og brugere kan se og høre, hvad der foregår. Det sidste, vi ønsker, er at blive anklaget for skjult reklame. For pokker, det er vores partnere, der gør det muligt, at vi kan lave fedt indhold, så vi bilder os ind, at vores lyttere, seere og læsere også godt kan lide vores partnere. Og det afgørende i redaktionel henseende vil altid være, at det er os, der bestemmer indholdet.

Derfor er vi også stolte af, at Sparekassen Kronjylland har ønsket at lave en aftale med os om at etablere Mediano Håndbold - et helt nyt medie om håndbold i Danmark. Vi fortæller i alle udsendelser om samarbejdet, fordi vi håber, at de af vores lyttere, læsere og seere, der godt kan lide håndbold, også kan lide den virksomhed, der har medvirket til, at vi kan lancere dette medie. Se eventuelt pressemeddelelsen om Mediano Håndbold.

Nogle af vores foreløbige modeller ser således ud - og det er mestendels eksempler fra fodboldsiden:

  • Oddset integreret som partner på vores udsendelser om Superligaen, Premier League, Champions League og fodboldlandsholdet. Oddset er partner på afsendelse af programmet, og aktuelle odds fra Danske Spil er integreret, hvor det er relevant for indholdet. Vi bestemmer indholdet, men nævner vores partner, hvor det er relevant for lytterne og seerne.
  • Faxe Kondi som en integreret partner i Fodboldministeriet. Der væddes en Kondi og bedste spørgsmål fra brugerne belønnes med en ramme Faxe Kondi.
  • 3F var i 2017 partner på Mediano 3F Liga med fokus på kvindefodbold
  • Arbejdernes Landsbank og 3F som partner på vores store 2017-fokus på en bedre fankultur. To visionære virksomheder tager medansvar for at løfte dansk fankultur og arrangerer sammen med Mediano to store høringer og deltager i arbejdsgrupper, der skal komme med anbefalinger til klubber og Divisionsforening samt DBU.
  • Hummel er partner på vores serie om dansk fodbolds store legender. Vi har en kommerciel aftale, ja, men vi deler også synet på, at vi i Danmark skal blive bedre til at hylde legenderne. Derfor besøger vi en række klubber i 2017 og markerer legenderne med udsendelser, ligesom hummel gør det med særlige trøjer.
  • Eye4TALENT er partner på vores serie om dansk talentudvikling. Her er der udover at være tale om en kommerciel aftale også tale om et fælles mindset om, hvordan man udvikler såvel spillere som medarbejdere.
  • Skoda er partner på vores udsendelser om cykelsport, Souplesse.
  • e-Oddset er partner på vores format om e-Sport.
  • Leo Vegas Sport var sidste år partner på vores podcast om Formel 1 og står lige nu bag podcasten om fodboldens La Liga sammen med Travelsense.
  • Meget mere er på vej. Også elementer, hvor produkter integreres i indholdet og samtalerne.

Vi ønsker ikke at underminere de traditionelle medier. Vi vil prøve at hjælpe med – indenfor vores lille område – at skabe en vej til fremtidige arbejdspladser, hvor man kan skabe kvalitets-indhold i en digital verden.

Vores model er også native advertising, så partnere for eksempel indgår i podcast og video, som Square Space arbejder med Guardian Football Weekly, Seatgeek indgår i Bill Simmons’ HBO-podcast eller Bet365 er partner på The Football Rambles show. Vi kigger mod gaming-industrien og miljøer, hvor partnerskabet giver mening for både virksomheden og brugere og seere. Maksimal relevans for brugeren og et mål om at være ’top of heart’ i stedet for ’top of mind’.

Og top of heart er det mest værdifulde perspektiv, der findes derude.

Så sidder du derude i direktionslokalet og kigger på yngre målgrupper, som du ikke kan nå og gerne vil skræddersy budskaber sammen med os, så tag fat i os på adressen: sindahl@mediano.nu. (Peter Sindahl, kommerciel chef, red.).

Sådan bliver du skribent på Mediano Håndbold

Sådan bliver du skribent på Mediano Håndbold

Historien om Mediano - fortalt gennem Aarhus Universitet

Historien om Mediano - fortalt gennem Aarhus Universitet