RedCircle.png

Velkommen

... til Mediano Håndbold. Vores nyeste skud på stamme.

Vi giver det fascinerende spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store håndboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

Her bygger vi Danmarks nye håndboldmedie - noget er på vej

Her bygger vi Danmarks nye håndboldmedie - noget er på vej

Det hele er stadig lidt i beta. Vi lancerer Danmarks nye håndboldmedie mandag den 19. marts. Men vi fortæller løbende om det, så vi har allerede trykket på knappen til dette site, selv om det ikke er færdigt, og der skal mere indhold til, før vi lancerer.

Men så har du i hvert fald muligheden for at snuse lidt rundt og se, hvad vi er for nogle og hvad vi har tænkt os at gøre med håndbolden.

Du kan se lidt om, hvad Mediano generelt er for en størrelse. Du kan læse lidt om, hvordan du kommer til at skrive eller producere indhold for os. Du kan se, hvordan dit firma bliver partner her og i det hele taget læse om vores model for at lave medier.

Mediet hedder Mediano Håndbold og vil fokusere på både dansk og international håndbold, herre-, kvinde- og ungdomshåndbold på den seriøse måde. Det nye medie vil udkomme på adressen håndbold.nu og vil udkomme som podcast, hvor du kan finde den som ’Mediano Håndbold’. 

Følg også det nye medie på Facebook her: Mediano Håndbold

eller på Twitter her: Mediano Håndbold

Her kan du løbende læse om, hvordan arbejdet skrider frem. Du kan se, hvem vi er ude at interviewe, og du kan komme i dialog med os ad den vej.

Og så vil vi rigtigt gerne have, at du - hvis du altså interesserer dig for håndbold - abonnerer på vores podcast-kanal, Mediano Håndbold, i din podcast-app. Her er linket til Mediano Håndbold i iTunes

Husk at trykke abonner.  Og vi vil også blive glade, hvis du fortæller dine venner om, at noget nyt er på vej og gider dele det med dem.

Og så håber vi at få dig til at lytte og læse med, når vi for alvor er klar til at udkomme formentlig den 19. marts.

Mediano Håndbold er præsenteret i samarbejde med Sparekassen Kronjylland. Hele tanken om Mediano Håndbold er blevet til i et samarbejde mellem sparekassen og mediet Mediano. Læs eventuelt mere i pressemeddelelsen fra 12. marts her.

Det er intentionen at sætte fokus på både kvinde- og herrehåndbold ligesom at kigge på både dansk og international håndbold. Vi lancerer mediet den 19. marts, men vi har baseret dette medie på en løbende udvikling. "Vi asfalterer, mens vi kører", som vi ofte siger. Så vær med i vores udvikling, kom med input og gode forslag.

Og kan du lide det nye håndboldmedie og føler, at flere i Danmark skal lære os at kende, så prik dine håndboldvenner på skulderen og del vores indhold på de sociale medier. På den måde kan vi nå ud til flere og skabe et grundlag for at lave flere udsendelser og mere godt håndboldindhold.

På alle sociale medier bruger vi hashtagget #påvej. 

Sparkron Logo.png

Foto: Getty Images

Introduktion - her kan du møde den første del af holdet bag Mediano Håndbold

Introduktion - her kan du møde den første del af holdet bag Mediano Håndbold

Pressemeddelelse: Nu får Danmark et nyt håndboldmedie

Pressemeddelelse: Nu får Danmark et nyt håndboldmedie