RedCircle.png

Velkommen

... til Mediano Håndbold. Vores nyeste skud på stamme.

Vi giver det fascinerende spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store håndboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

EM Special #8: Så tager vi fat på mellemrunden

EM Special #8: Så tager vi fat på mellemrunden

Podcast: De indledende puljer er færdigspillet og de første får er skilt fra bukkene. 12 hold kæmper stadig om Europamesterskabet, og Danmark er et af dem. Hvad er vores udgangspunkt og hvor store er vores chancer i det videre forløb? Det og meget andet analyserer vi på i vores 8. EM-udsendelse.

SparKron+pic+under+underrubrik.png

Danmark er videre til mellemrunden med to point efter to sejre og et enkelt ærgerligt nederlag i indledende pulje. Nu venter tre stormagter i form af Frankrig, Rusland og Montenegro. Hvad for et afsæt giver resultaterne i indledende pulje os? Har Danmark overhovedet en chance for at gøre sig gældende? Hvad skal lykkes for at vi går videre fra mellemrunden? Det er blot nogle af de spørgsmål vi søger svar på. Endnu en gang er Gudme HK’s Kasper Andersen gæst og analytiker i udsendelsen.

Du kan lytte til udsendelsen her:


Udsendelserne er sponsoreret af Sparekassen Kronjylland, som har gjort det muligt, at Mediano Håndbold overhovedet eksisterer og er kommet til verden i 2018. Det samarbejde fortsætter resten af året, og vi er stolte over, at Sparekassen Kronjylland fortsat vil være med på rejsen.

Det er intentionen at sætte fokus på både kvinde- og herrehåndbold ligesom at kigge på både dansk og international håndbold. Så vær med i vores udvikling, kom med input og gode forslag.

Og kan du lide det nye håndboldmedie og føler, at flere i Danmark skal lære os at kende, så prik dine håndboldvenner på skulderen og del vores indhold på de sociale medier. På den måde kan vi nå ud til flere og skabe et grundlag for at lave flere udsendelser og mere godt håndboldindhold.

På alle sociale medier bruger vi hashtagget #påvej.

Foto: Jan Christensen / FrontzoneSport via Getty Images.

SparKron bottom.png
Jakob Green har besøg af Søren Herskind: Om gode gamle Virum-Sorgenfri, talentudfordringer og AG Københavns rejse til toppen

Jakob Green har besøg af Søren Herskind: Om gode gamle Virum-Sorgenfri, talentudfordringer og AG Københavns rejse til toppen

EM Special #7: Dansk åbningsdrama, Højlunds indtræden og skarpe backs

EM Special #7: Dansk åbningsdrama, Højlunds indtræden og skarpe backs