RedCircle.png

Velkommen

... til Mediano Håndbold. Vores nyeste skud på stamme.

Vi giver det fascinerende spil tid, ord og perspektiv. 
Vi ønsker at skabe scenen for den store håndboldoplevelse.
Skabt af dig og af os.

VM Special #1: Herrernes VM-historie, de mørke årtier og den dag kvinderne blev overhalet indenom

VM Special #1: Herrernes VM-historie, de mørke årtier og den dag kvinderne blev overhalet indenom

Podcast: I denne udsendelse svinger vi skudarmen og gør de første indledende opvarmningsøvelser til VM-slutrunden i januar. Vi “ser” frem ved at kigge tilbage, når håndboldhistoriker Thomas Ladegaard gæster studiet og tager os gennem herrelandsholdets VM-historie.

SparKron pic under underrubrik.png

Det er vigtigt at varme ordentlig op, hvis man skal undgå skader. Derfor gør vi her på Mediano Håndbold allerede nu de første indledende sving med armene, strækker ud og gør klar til VM-slutrunden i januar på hjemmebane.

Første trin på den rejse blev et besøg af håndboldhistoriker og forfatter Thomas Ladegaard. Thomas er et omvandrende leksikon og altid en fornøjelse at have i studiet. Vi siger det hver gang, men i denne udsendelse kom vi virkelig vidt omkring.

Der blev både tid til at snakke om, hvordan de slutrunder, man oplever gennem børneøjne, er dem, man husker bedst. Vi fik snakket om VM-sølvet i 1967, der i rigtig mange år var et tungt åg for herrelandsholdet, og så kunne Thomas Ladegaard også berette til en måbende Jakob Green, at Morten Stig Christensen har en fortid som filmstjerne.

Vi fandt også plads til at vende nogle af de største danske VM-præstationer, navne, perioden i VM-mørket og hvordan Hvidt, Boldsen og Christiansen trådte speederen i bund, overhalede kvindelandsholdet og indtog pladsen i danskernes håndboldhjerter.

Afslutningsvis nåede vi ligeledes at vende Thomas Ladegaard og Jakob Greens forventninger til det forestående VM på hjemmebane. Og de er høje. For en god ordens skyld skal det lige nævnes, at udsendelsen er optaget 11. december og altså før skaden til Niclas Kirkeløkke.

God fornøjelse OG god jul!Udsendelserne er sponsoreret af Sparekassen Kronjylland, som har gjort det muligt, at Mediano Håndbold overhovedet eksisterer og er kommet til verden i 2018. Det samarbejde fortsætter resten af året, og vi er stolte over, at Sparekassen Kronjylland fortsat vil være med på rejsen.

Det er intentionen at sætte fokus på både kvinde- og herrehåndbold ligesom at kigge på både dansk og international håndbold. Så vær med i vores udvikling, kom med input og gode forslag.

Og kan du lide det nye håndboldmedie og føler, at flere i Danmark skal lære os at kende, så prik dine håndboldvenner på skulderen og del vores indhold på de sociale medier. På den måde kan vi nå ud til flere og skabe et grundlag for at lave flere udsendelser og mere godt håndboldindhold.

På alle sociale medier bruger vi hashtagget #påvej.

Foto: Martin Rose/Bongarts/Getty Images

VM Special #2: Gruppe A ryger under luppen

VM Special #2: Gruppe A ryger under luppen

Jakob Green har besøg af Søren Herskind: Om gode gamle Virum-Sorgenfri, talentudfordringer og AG Københavns rejse til toppen

Jakob Green har besøg af Søren Herskind: Om gode gamle Virum-Sorgenfri, talentudfordringer og AG Københavns rejse til toppen